Headlines News :

Ο αχόρταγος.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 12:48 μ.μ.

Λάρισα.

20 & 21 Μαΐου 2013.

Το Θ.Ε.Ι. και Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για πρώτη χρονιά φέτος ανεβάζει τον Αχόρταγο του Δημήτρη Ψαθά.
 
Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής και της Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λάρισα. 

Διδάσκει και σκηνοθετεί η κ. Στόγια Χριστίνα. Οι παραστάσεις θα δοθούν 20 και 21 Μαΐου στις 9 το βράδυ στο «Χατζηγιάνειο» Πνευματικό Κέντρο. Η μουσική είναι του Νίκου Λαβράνου. Το τραγούδι του φινάλε τραγουδάει η Mily. 

Ακόμη λαμβάνει μέρος η χορευτική ομάδα Ιατρικής Σχολής Λάρισας. Τις χορογραφίες τις έχει κάνει η φοιτήτρια Ιατρικής Ζουμπουνέλλη Ματίνα. 

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Μαριολης Ρένος, Παπαδημητρίου Αλέξανδρος, Πέππε Παναγιώτα, Σουρμενίδη Κατερίνα, Σουρελλη Δάφνη, Παπαευσταθίου Ειρήνη, Τζουβάρα Κωνσταντίνα, Παντελιάδου Λένα και Λυρης Χριστόφορος. Χορεύτριες: Γιαννή Γιώτα, Κολοκότσα Νεφέλη-Ελενη, Λέτσιου Μαρίνα, Μαρίνου Μαρία Παπαϊωάννου Μελίνα, Ρόζου Παρασκευή, Τσοπουρίδου Κωνσταντίνα, Φλεγκα Βικτώρια και Χατζηλιάδου Ελένη.

Info:
Ο αχόρταγος.
20 & 21 Μαΐου 2013, 9μμ.
Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.