Headlines News :

Το φάντασμα της Όπερας.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 11:05 π.μ.

Βόλος.

12 - 13 Απριλίου 2013.

Το Μουσικό Σχολείο Βόλου παρουσιάζει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 8μμ στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στο Βόλο το κλασικό αριστούργημα του Γκαστόν Λερού, έτσι όπως το διασκεύασε και μελοποίησε ο Άντριου Λόυντ Βέμπερ, το «Φάντασμα της Όπερας», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.


Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου μοιράστηκαν τους ρόλους, ανακάλυψαν ταλέντα που δεν γνώριζαν και με τη βοήθεια του σχολείου και των υπεύθυνων καθηγητριών του αντίστοιχου μουσικού συνόλου κ. κ. Ελένης Λεφάκη και Ελένης Τσαρδακά θα μας μεταφέρουν στη μαγική ατμόσφαιρα της Παρισινής Λαϊκής Όπερας του 1870 και στο μυστήριο που κρύβεται στα έγκατά της.

Η διασκευή του σεναρίου και η ενορχήστρωση είναι της Ελένης Τσαρδακά ενώ η διδασκαλία της χορωδίας, των πρωταγωνιστών και η σκηνοθεσία της Ελένης Λεφάκη. Οι μαθητές του σχολείου που συμμετέχουν σ’ αυτή την παραγωγή είναι ενθουσιασμένοι από την ευκαιρία αυτή που τους δίνεται να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σ’ ένα είδος τόσο απαιτητικό και δύσκολο όσο και γοητευτικό. 

Info:
Το φάντασμα της Όπερας.
12 - 13 Απριλίου 2013, 8μμ.
Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής, Βόλος.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.