Headlines News :

Τραγουδαμε για τον Αυτισμο.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 12:28 μ.μ.

Λάρισα.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013.

Αυτο ειναι το ηχηρο μηνυμα που δινει η πολη της Λαρισας μεσα στην κριση αλλα και ενα μηνυμα αλληλεγγύης. Οι CHOPPERS RIDERS LARISSA CLUB,VESPA CLUB LARISSA & Ο Συλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (Σ.Μ.Α.Λ.) με την ανιδιοτελη υποστηριξη υπο την αιγιδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ & του Σύλλογου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας διοργανωνουν απο κοινου την Τριτη 2 Απριλιου την Παγκοσμια ημερα Αυτισμου στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ στις 6μμ.

Το συγκροτημα Skyline Project συμβαλλει σ'αυτη την προσπαθεια δειχνοντας το κοινωνικο προσωπο και την ευαισθητη πλευρα της... Ενα συνειδητοποιημενο μηνυμα εκ βαθους οτι η μουσικη δεν ξεχωριζει τους ανθρωπους αλλα αντιθετα εχει την δυναμη να τους ενωνει...! Λιγα λογια για τον Αυτισμο...


Παρόλο που ο αυτισμός αναγνωρίστηκε το 1943, παραμένει ακόμα μια σχετικά άγνωστη διαταραχή. Ωστόσο οι διαταραχές του αυτιστικού φάσματος υπολογίζεται ότι επηρέαζουν τη ζωή 1.000.000 πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα άτομα με αυτισμό δεν παρουσιάζουν διαφορές στην εμφάνιση σε σχέση με τα άτομα που δεν έχουν την διαταραχή. Λόγω αυτής της αόρατης διαφοράς σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολο να αναγνωριστεί η ιδιαίτερη κατάσταση.

Επειδή ένα αυτιστικό παιδί μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, ο κοινωνικός περίγυρος μπορεί να το θεωρεί ένα "κακό" παιδί ή ότι οι γονείς το έχουν κακομάθει. Οι ξένοι συχνά αναφέρονται στο γεγονός σαν "αποτυχία της οικογένειας".
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.