Headlines News :

Killer.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 3:16 π.μ.

Καρδίτσα.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, στις 20:30 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας στα πλαίσια του 29ου Πανελληνίου φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Καρδίτσας, μ
ουσική κωμωδία με “μαύρο’” χιούμορ, με την πολυτάλαντη Μπέσσυ Μάλφα σε έναν ανατρεπτικό ρόλο, τον ρόλο του Killer.

Μια μαύρη μουσική κωμωδία, είναι ότι χρειαζόμαστε αυτή την εποχή για να ισορροπήσουμε στη “μαύρη” καθημερινότητά μας, ευχαριστούμε λοιπόν τη Μπέσσυ Μάλφα που αναλαμβάνει το ρόλο του Πάου Μόιρα, ενός νεκροθάφτη που τον κατηγορούν ότι έχει διαπράξει… 157 φόνους.

Έχει διαπράξει, όμως, όλους αυτούς τους φόνους; Ή ήταν ο λάθος άνθρωπος, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή; Και μάλιστα τόσες πολλές φορές; Πού βρίσκεται η αλήθεια;

H αλήθεια είναι ότι η μαύρη αυτή κωμωδία, αναδεικνύει τα ταλέντα της Μπέσσυ Μάλφα, καθώς πρόκειται για ένα ρόλο που απαιτεί εκτός από υποκριτική, τραγούδι και κίνηση, ιδιότητες που διαθέτει στο περίσσιο η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, η οποία καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την παρακολουθεί χωρίς ανάσα.

Το έργο με τον τίτλο “Killer” των Γκιλιέμ Κλούα & Χαβιέρ Μέστρες, μιλάει για την αγάπη, αυτή που όλοι χρειαζόμαστε αλλά συνήθως δεν έχουμε τον τρόπο να τη διεκδικήσουμε ή να την προσφέρουμε.

Ο ήρωας του έργου, ένας serial killer τη βρίσκει μέσα από δύσβατο δρόμο, διαταραχή ψυχής και αλόκοτη συμπεριφορά, τη βρίσκει όμως και αυτό έχει σημασία. Καταφέρνει να μετατρέψει την ψυχή του από μαύρη σε γενναία και να βρει τη λύτρωση μέσα από την αγάπη!

Ολα αυτά δοσμένα με χιούμορ (μαύρο στην προκειμένη περίπτωση) και μουσική -πολύ σημαντικά στοιχεία – και ένα υπέροχο goth σκηνικό με τους κατάλληλους φωτισμούς.

Μια εκπληκτική μπάντα που συμμετέχει με ρόλους έκπληξη στο έργο, συντελεί επίσης, ώστε η ανατρεπτική αυτή μουσική παράσταση να κάνει το κοινό να περάσει μιάμιση ώρα ευχάριστα και να θέλει φεύγοντας να αγαπήσει ξανά και ξανά!

Η παράσταση παίζεται στη νέα σκηνή κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Το Killer ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ισπανία το 2010 με τεράστια επιτυχία και από τότε παίζεται σε διάφορες σκηνές στην Ευρώπη.

Συντελεστές.
Διανομή: Μπέσσυ Μάλφα (Πάου Μόιρα)
Σκηνοθεσία: Χρήστος Καρχαδάκης
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ – Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνικά Κoστούμια: Μυρτώ Αναστασοπούλου
Μουσική / Ενορχηστρώσεις / Επιμέλεια ορχήστρας: Γιώργος Χατζής
Φωτογραφία: George Omiros Christakos
Παραγωγή – Οργάνωση: Artway – Τεχνότροπον.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα
Γιάννης Καραχάλιος – τύμπανα
Αποστόλης Παπαπέτρος – κοντραμπάσο
Αχιλλέας Στέλιος – κιθάρες

Info:
Killer.
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, 8:30μμ.
Δημοτικό Κινηματοθέατρο, Καρδίτσα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.