Headlines News :

Skyline Project.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 4:20 π.μ.

Συκούριο, Λάρισα.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.

Οι The Skyline Project επειτα απο την 1 μηνος ξεκουρασης και ανασυγκροτησης με νεο πλουσιο προγραμμα επανερχονται αυτη την φορα με την συντροφια 'Φιλων' απο την Ροκ ερασιτεχνικη μουσικη σκηνη Λαρισας της δεκατιας του '70!

Ενα συναπαντημα απο τα παλια,μια συναντηση με μουσικους και φιλους, ενα σταυροδομι που η γενια των πρωτοπορων εκεινης της εποχης της ερασιτεχνικης, πειραματικης ροκ σκηνης θα δωσει το παρον απο Θεσσαλονίκη, Βολο, Αθηνα και Λαρισα!

Ελατε να αναπολησουμε τις μαγευτικες στιγμες των Led Zeppelin & Deep Purple, Pink Floyd, Santana, Toto,Eagles, The Doors, Animals, James Brown, Gary Moore, Steve Miller Band, Uriah Heep, Neil Young κ.τ.λ. αλλα και απο ολες τις δεκατιες της ροκ μουσικης σκηνης καθως επισης και Smooth καταστασεις οπως Sade, Christofer Cross, Chris Rea, Simply Red κ.τ.λ. Γιατί η ROCK είναι μία μουσική, ένας τρόπος ζωής που μας ενώνει όλους...

Το συναπαντημα θα είναι όπως τότε τον καλό καιρό που μαζευόμασταν όλοι σε ένα σπίτι κάποιου φίλου και κάναμε 'ρεφενέ'... Δηλαδή φέρναμε τα ποτά και τις παρεες! Ο Χρόνος δεν κατάφερε να ξεθωριάσει τις αναμνήσεις που με τόση αγάπη αναπολούμε το μοναδικο ειδος που λεγεται Ροκ. Κομματια οπως το ''ΜΙSTREATED'', ''STAIRWAY TO HEAVEN'', ''HOTEL CALIFORNIA'', ''SMOKE ON THE WATER'' θα εχουν την ευκαιρια να τα απολαυσετε σ'ενα μοναδικο Cafe Bar στο Συκουριο, το Ροδον.

Οσοι έζησαν την εκπληκτική δεκαετία του '70, '80 στα Rock Club της εποχής (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ) θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση των ROCK βραδιών της εποχής. Απαραίτητα συνοδευτικά το χαμογελό μας και η καλή μας διάθεση.

Ελατε να ζωντανεψουμε την ρομαντικη πλευρα της μουσικης. Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη για να ζήσουμε μία βραδιά, που ευελπιστούμε να μείνει αξέχαστη!

Info:
Skyline Project.
Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.
Ρόδον, Συκούριο, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.