Headlines News :

Δάνεισέ μου την γυναίκα σου.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 4:18 π.μ.

Βόλος.

Κάθε Παρασκευή έως Κυριακή.

Ενταγμένη στον κύκλο «Νέοι δημιουργοί» είναι η τρίτη φετινή παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής Ν. Ιωνίας που άνοιξε αυλαία χθες στις 9 μμ στο Αχίλλειο. Η κωμωδία του Αντώνη Μαραγκάκη «Δάνεισέ μου την γυναίκα σου» που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, φιλοδοξεί να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα σε εποχές κρίσης και κατήφειας. Οι συντελεστές της παράστασης παραχώρησαν χθες συνέντευξη Τύπου με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό της παράστασης, υπογραμμίζοντας τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του θεάτρου αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πρότασης.


Ο σκηνοθέτης της παράστασης Δημήτρης Πανταζής, υπογράμμισε από την πλευρά του ότι πρόκειται για «κωμωδία καταστάσεων» με απρόβλεπτες καταστάσεις, που δημιουργούνται επί σκηνής, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους θεατές. Η συγκεκριμένη πρόταση είναι ταυτόσημη με ένα «ευχάριστο θέαμα» που «θα το απολαύσει ο κόσμος» διότι «θα τον βοηθήσει να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει» όπως ανέφερε ο κ. Πανταζής.

Παίρνοντας τον λόγο ο συγγραφέας του έργου, επεσήμανε ότι στόχος του είναι να σχολιάσει «το ίδιο θέμα και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζουν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι». Είναι το πρώτο έργο του συγγραφέα που ανεβαίνει στην σκηνή και όπως τόνισε ο ίδιος «είναι μια κωμωδία καταστάσεων που ευχαριστεί όχι μόνο τους θεατές, αλλά και τους ηθοποιούς που συμμετέχουν».

Το έργο «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» είναι μια σύγχρονη κωμωδία που πραγματεύεται τη σχέση τριών παιδικών φίλων και την επιθυμία του ενός εξ αυτών να πλαγιάσει με την γυναίκα του φίλου του ως τελευταία του επιθυμία. Αυτό το αίτημα δημιουργεί πολλαπλούς μπελάδες στον ήδη ζηλιάρη και καχύποπτο σύζυγο που τον μπερδεύει ακόμη περισσότερο και η σχέση του άλλου φίλου του, με την γυναίκα του. Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Αντώνη Μαραγκάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Χρήστου Κουζιώκα. Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Αντώνης Μαραγκάκης, Νάνση Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Σπύρος Χαλκιάς.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μμ και την Κυριακή στις 8 μμ. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και 5 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ενώ οι άνεργοι με την επίδειξη της κάρτας τους παρακολουθούν δωρεάν την παράσταση. Το τηλέφωνο κινηματοθέατρου «Αχίλλειον» είναι 2421032818 και η παράσταση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Βόλου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και την ΔΟΕΠΑΠ.

Info:
Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου.
Παρασκευή 9μμ, Σάββατο 9μμ, Κυριακή 8μμ.
Κινηματοθέατρο Αχίλλειον, Βόλος.
Είσοδος 10€, μειωμένο 5€ & ελεύθερη σε ανέργους.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.