Headlines News :

Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 12:20 μ.μ.

Βόλος

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013. 

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Απριλίου, το παιδαγωγικό εργαστήρι της ενορίας Αναλήψεως καλεί μικρούς και μεγάλους να ακούσουν παραμύθια και λογοτεχνικές ιστορίες σε μια γιορτή και συζήτηση με τίτλο: "Ο καλός λόγος. Ακρόαση, ομιλία, αφήγηση, διάβασμα. Μοναχική ανάγνωση ή διαγενεακή επικοινωνία;" Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση αφήγησης, να ακούσουν λαϊκά παραμύθια και αποσπάσματα λογοτεχνικών έργων από τον Στέλιο Πελασγό και μέλη του εργαστηρίου προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης (Ρόζμαρυ Δελφού, Ελένη Καρτσακούλη, Ελένη Καραβασίλη).

Στο δεύτερο μέρος οι μεγάλοι θα συζητήσουν για την δύναμη του λόγου, την θετική και την αρνητική του όψη. Όσο καιρό θα συζητούν οι μεγάλοι τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν και να παίζουν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με την φροντίδα έμπειρων παιδαγωγών.

Το παιδαγωγικό εργαστήρι λειτουργεί με τον συντονισμό του πτρ. Χρήστου Χαχαμίδη και την εμψύχωση του Δρ. Στέλιου Πελασγού.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.