Headlines News :

Χορευτικές Απόκριες!

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 3:40 π.μ.

Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλος.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.

Γεμάτο το πρόγραμμα για τις χαρούμενες ημέρες των Αποκρεών, για ολόκληρη την πόλη και η μουσική και ο χορός έχουν την τιμητική τους! Δείτε τι παίζει στην πόλη και επιλέξτε τα καλύτερα μόνο από το ArtandCity.gr!


Οι Τετάρτες μας παίρνουν φωτιά και ο θεσμός πλέον,με την ονομασία "Latin Groove", διανύει φέτος την 8η χειμερινή του διαδρομή!

Αυτην την Τεταρτη ντυνομαστε και ξεφαντωνουμε μεχρι πρωιας στο καθιερωμενο GRAND MASQUERADE !!! So put your salso-carnival mood on and join in !

Στα decks του ΟΝΑΡ Bar (ΡΟΥΣΒΕΛΤ 38, 41221 Lárissa, Larisa, Greece) o resident Dj Stefanos με τους Salsa Y sueñO Dance Prod. σας υπόσχονται Τετάρτες πέρα από κάθε Latin φαντασία!!! 
Σας περιμένουμε μυημένους και μη στις δράσεις και τις... αντιδράσεις μας!!!

Salsa Y sueñO
Dance Prod.

Put your best costume on cause you're in for a big surprise !!!!!


Info:
Latin Groove.
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, 10μμ.
Οναρ Bar, Ρούσβελτ 38, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

Και αυτή την Πέμπτη συνεχίζουμε δυναμικά!!! Ελάτε να χορέψουμε και να δημιουργήσουμε μια όμορφη βραδιά με τάνγκο μουσική και latin κουρτίνες που ξεσηκώνουν!!!

Be there!!!

Info:
Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο.
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013,10μμ.
Passerella B.R., Έναντι Α΄Αρχαίου Θεάτρου, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.



Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

Dance Shows, μοναδικά παιχνίδια, ομαδικές χορογραφίες, διαγωνισμός πρωτότυπης αμφίεσης και φυσικά το αστείρευτο μας κέφι θα είναι μερικά από τα μυστικά του ΕΠΌΜΕΝΟΥ πάρτυ της "Burn the Floor" σε άκρως Αποκριάτικους ρυθμούς και διάθεση!!!

Είσοδος Ελεύθερη
Τιμή μπύρας 5 Ευρώ
Τιμή ποτού 7 Ευρώ 

join us 
join passion 

join Burn the Floor

Info:
Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ.
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, 11μμ.
All Alive, Εργατικής Πρωτομαγιάς 3, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

Tangueros και Tangueras ευκαιρία να αναβιώσουμε στιγμές από την Χρυσή Εποχή του Αργεντίνικου Τάνγκο!!!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 23:00 σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο με ιδανικό πάτωμα και φωτισμό για να ζήσουμε μια βραδιά από μια άλλη εποχή... Μια εποχή διαχρονική! Μία Milonga με σεβασμό στην παράδοση, στην κουλτούρα και στις αρχές του Tango Argentino!!!

Και η έκπληξη της βραδιάς!!! Μαζί μας σε αυτή τη Milonga Εποχής θα είναι η φίλη και νέα Tanguera Μαρίζα Πετρακάκη με αποκλειστικές της δημιουργίες σε φούστες!!!!!!

Στις μουσικές επιλογές ο Ραφαήλ

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ και... Μασκαρεμένη!!!

Info:
Milonga del Corazon.
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, 11μμ.
Σουίτα Art Cafe, Τρίκαλα.
Είσοδος Ελεύθερη.


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.

Γιορτάζουμε τις φετινές απόκρiες παρέα με όλους τους μικρούς μας φίλους την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 5 μ.μ και σας περιμένουμε ντυμένους μασκαράδες για να περάσουμε ένα Super αποκριάτικο απόγευμα με πολύ κέφι, ομαδικές χορογραφίες, παιδικά παιχνίδια, μοναδικά Dance Shows και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Για τους γονείς θα σερβίρεται καφές (γαλλικός.νες,φραπές και αναψυκτικό - χυμός στην τιμή των 3 Ευρώ ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα σερβίρεται χυμός- αναψυκτικό στην τιμή των 2 Ευρώ).

Join us 
Join Passion 
Join Burn the floor

Info:
Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ.
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, 5μμ.
All Alive, Εργατικής Πρωτομαγιάς, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.


Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.

Αγαπητοί μας DanceClubers, 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, θα πραγματοποιηθεί το Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ της σχολής μας στο Beer - Bar- Restaurant Seven Drafts, στο Λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα.

Χορός, παιχνίδια, επιδείξεις, διαγωνισμός καλύτερης και πρωτότυπης αμφίεσης, θα χρωματίσουν το απόγευμά μας στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Info:
Αποκριάτικο Πάρτυ.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, 4μμ.
Seven Drafts, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.


Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.

Το τριήμερο του καρναβαλιού πλησιάζει και φυσικά ένα πάρτυ δεν είναι αρκετό!

Μετά το μεγάλο καρναβαλικό μας πάρτυ στο APERTO σας περιμένουμε στο κέντρο του Βόλου, στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου για να γιορτάσουμε την Κυριακή της Αποκριάς!

Το απόγευμα της Κυριακής, οι Salsa Y suenO Dance Prod. & το Fresh Ideas σε συνεργασία με τα μαγαζιά της Κουμουδούρου (GROOVE, NOVEL, GALA, GRAPPA, MADDOX, ROUTE66, DUOMO, ENTRA, HEMINGAY) σας ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή! 
Χορός, animation, διαγωνισμοί και φυσικά κέφι στο κόκκινο! Φορέστε λοιπόν τις στολές σας και ελάτε να χορέψετε και να διαγωνιστείτε για το μεγάλο έπαθλο!

Στα dexx: Dj Estelio "El Social".
Μαζί μας οι Caracatu.

Info:
Street Carnival Party.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, 8μμ.
Πεζόδρομος Κουμουνδούρου, Βόλος.
Συμμετοχή ελεύθερη.


Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.

Αγαπητοί φίλοι, ο σύλλογος Φίλων Αργεντίνικου Tango Λάρισας διοργανώνει και φέτος την γνωστή πλέον σε όλους "La Noche de Carnaval".
Στο πνεύμα των απόκρεων, φορέστε την πιο τρελή σας αμφίεση και ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, κάτω απο διάφορα είδη μουσικών... για όλα τα γούστα! Tango - Salsa - Meregue - bachata - Disco... αλλά και ελληνικά "άσματα"!


Info:
La Noche de Carnaval.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, 10:30μμ.
Όναρ Bar, Ρούσβελτ 38, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.