Headlines News :

Δωρεάν σεμινάριο για επιχειρηματίες.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 3:08 π.μ.

Λάρισα. 

 Σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013.

Σεμινάριο Επικοινωνίας για επιχειρηματίες από τους «Πολίτες Εν Γνώσει» σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Λάρισας.


“Tο μέλλον ανήκει σε εκείνους που το προετοιμάζουν!”

H αντιμετώπιση της ασφυξίας των επιχειρήσεων & η αντεπίθεση στην αγορά, είναι ο σκοπός του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στη Λάρισα στις 17.00 στο Επιμελητήριο με τίτλο: “Tο μέλλον ανήκει σε εκείνους που το προετοιμάζουν!”

Είναι ένα πλήρες σεμινάριο επικοινωνίας, διάρκειας 4 ωρών, μία σύντομη κωδικοποίηση – πακέτο γνώσης, για το τι σημαίνει επικοινωνία για τις επιχειρήσεις σήμερα και τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν το αύριο.

Αναπτύσσεται σε έξι ενότητες:

  • ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ο θερισμός δεν είναι κάθε μέρα - καιρός για οργάνωση!).
  • ΘΕΩΡΙΑ (βασικές έννοιες, διαφοροποίηση ή θάνατος).
  • ΤΟ BRANDING (Εσείς θέλετε πελάτες;... ή Οπαδούς;).
  • Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (σκοτάδι και φως, 7 προβλήματα και λύσεις).
  • ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ (το μέλλον σήμερα και η προετοιμασία του).
  • ΕΠΙΛΟΓΟΣ (Πουλάει μήλα ο μανάβης που φωνάζει!).

Θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση πρακτικών προβλημάτων και λύσεων επικοινωνίας και θα εκτιμηθούν οι ωφέλειες.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, στελέχη και νέους επιχειρηματίες, που επιθυμούν να έχουν μέλλον στη νέα αγορά.

Εισηγητής, Σωκράτης Ξανθόπουλος, Συνεργάτης στρατηγικής επικοινωνίας, Γ. Διευθυντής της Energy Line Α.Ε (Διαφήμιση-Μαrketing-Δημόσιες Σχέσεις). Εργάζεται ερευνητικά στο αντικείμενό του και έχει παρουσιάσει τις μελέτες του σε δεκάδες συνέδρια και εταιρικά γεγονότα. Διανύει την τέταρτη δεκαετία της καριέρας του και έχει υποστηρίξει εκατοντάδες φορείς και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έχει επιμεληθεί πάνω από 6.000 επικοινωνιακά έργα. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και μέλος πολλών φορέων. Μεταξύ άλλων, είναι συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (Ε.Ι.Α), της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων, της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας (Ε.ΔΙ.Κ.Ε) και μέλος του εκπαιδευτικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Αλουμινίου (ΙΝΚΑΛ). Οραματίζεται την ανθρώπινη ευτυχία, ως αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας όλων μας σε μια βάση αρχών.

Την ημερίδα οργανώνουν οι "ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ" και η "ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", ενώ η είσοδος είναι Ελεύθερη σε όλους. Πληροφορίες: politesengnosei.gr ή στα τηλέφωνα 8011170111 ή 6980218621.

Φορέας Υλοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κεντρικά: Γ. Καρτάλη 90 – Βόλος - Τηλ. 24210 77433 & 6980218621.

Info: www.politesengnosei.gr, e_mail: politesengnosei@gmail.com & fb: politesengosei.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.