Headlines News :

Χορεύοντας με τον Τρόμο...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 11:07 π.μ.

Γράφει η Σοφία Χολέβα.

Το Dancing with the stars τελείωσε και άρχισαν τα πραγματικά αστέρια να χορεύουν στο κεφάλι μας- (δες όπως οι κομήτες στη Ρωσία). Τι άλλο να περιμένουμε για να καταλάβουμε ότι σαν ανθρωπότητα ξοφλήσαμε; Δεν φτάνει που τέλειωσε το dancing και η eurovision που έρχεται, μάθαμε ότι ο Μπογδάνος έβγαλε ποιητική συλλογή και ότι ο Πάπας παραιτείται! Ποιος θα μας λυπηθεί; -God give us mercy- Τι άλλο θέλετε πια για να πειστείτε ότι θα τα τινάξουμε τα πεταλάκια οσονούπω; Δεν χρειάζεται να διαβάσετε τις προφητείες του Μαλαχία. Διαβάστε τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ που σας ήρθε και θα πειστείτε αμέσως!


Δεν είναι που εμείς εδώ συνηθίσαμε στην μάπα κρέας στην tv, στο βρωμόξυλο, στο φασισμό, στη μπόχα από τα τζάκια και στα νούμερα των αυτοκτονιών που παίρνουν τον ανήφορο, είναι που και στην άλλη μεριά του πλανήτη πυροβολούν και αλληλοσκοτώνονται. Τύφλα να'χει το Django του Ταραντίνο βρε παιδί μου και το αιματοβαμμένο μπαστούνι του Πιστόριους. Συνηθίσαμε και την τρομοκρατία μέσα και έξω από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αυτό είναι το χειρότερο. Τηλεόραση κλειστή και η τρομoκρατία υπαρκτή. Στην τσέπη μας, στις ζωές μας, στις επιλογές μας, στην μπουκιά μας, στα ποτά μας, μέχρι και στο κωλόχαρτο μας βρε αδερφέ.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν εκεί κι εδώ, σε μια άλλη πλευρά του πλανήτη, σε ένα μικρό χωριό της Ινδίας διοργανώθηκε ένας μαζικός γάμος και αρραβώνας 21 ανήλικων και νεαρών κοριτσιών, με σκοπό να μην γίνουν πόρνες λένε, καθώς εκεί αν παντρευτείς δεν έχεις δικαίωμα να γίνεις πόρνη. Γιατί έχουν και κανένα άλλο δικαίωμα δηλαδή; Μην τρελαθούμε τώρα!

Τι είστε εθισμένοι στον φόβο και θέλετε κι άλλο; Ε μάθετε λοιπόν πως σήμερα είναι Δευτέρα και έχει Πρετεντέρη!


*Περισσότερα άρθρα της Σοφίας εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.