Headlines News :

Έκθεση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 3:06 π.μ.

Λάρισα.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου έως Σάββατο 2 Μαρτίου 2013.

Η εταιρεία διοργάνωσης και παραγωγής εκδηλώσεων Vstar productions έχει την τιμή να παρουσιάσει για πρώτη φορά στη πόλη της Λάρισας μια λαμπερή έκθεση που αφορά στην καλλιτεχνική διαδρομή της μεγαλύτερης ελληνίδας ηθοποιού όλων των εποχών, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο του δήμου Λαρισαίων από το Σάββατο 23/02/2013 εώς το Σάββατο 02/03/2013.


Η έκθεση θα περιλαμβάνει είκοσι (20) αυθεντικά κοστούμια που φορέθηκαν από την Αλίκη Βουγιουκλάκη τόσο σε κινηματογραφικές ταινίες όσο και σε θεατρικές παραστάσεις. Ακόμη μια μεγάλη σειρά από πίνακές της όπως επίσης και προσωπικών αντικειμένων της (κοσμήματα, αξεσουάρ).

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23/02/2013 και ώρα 19:00 μ.μ με προσκεκλημένους τους επίσημους φορείς της πόλης καθώς επίσης και τον τύπο ενώ η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό της Λάρισας και όλης της Θεσσαλίας τη Δευτέρα 25/02/2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ως ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη Θεσσαλία, θα τελέσει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Λάρισας.

Τέλος όλη εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπική χροιά αφού ο γιός της αξέχαστης ηθοποιού Γιάννης Παπαμιχαήλ και η διοργανώτρια εταιρεία αποφάσισαν από κοινού ένα πολύ μεγάλο μέρος των εσόδων από την συμβολική είσοδο που θα υπάρχει κατά την διάρκεια της έκθεσης να διατεθεί για τις ανάγκες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.