Headlines News :

Andrea Bocelli σε ζωντανή μετάδοση.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 4:20 π.μ.

Θεσσαλονίκη.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Andrea Bocelli γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1958 στην Ιταλία, σε ένα χωριό της Pisa, το Lajatico, με ασθενέστατη όραση. Μέσα σε αμπελώνες και ελαιώνες έκανε τα πρώτα του βήματα. Οι αμπελώνες και το κρασί… Ίσως οι μοναδικές εικόνες που καταγράφτηκαν στη μνήμη του πριν χάσει οριστικά την όρασή του σε μικρή ηλικία.


 Η εκπλήρωση του ονείρου, το δυνατό φως της επιτυχίας και η δική του ”αλήθεια”... οι εικόνες που πάντα θα περνούν μπροστά από τα μάτια του, τα μάτια της ψυχής, τα μάτια που με αυτά βλέπεις το πραγματικό νόημα της ζωής.

Τον ανακάλυψε ο Pavarotti. Αυτός τον συνόδευσε στα πρώτα του βήματα και συνδέθηκε μαζί του με μια βαθιά φιλία που κράτησε μέχρι το θάνατό του. Η αναγνώριση και η καταξίωση ήρθε από τα πρώτα κιόλας βήματα του Bocelli, με το κοινό να παραληρεί για τον τενόρο που τραγουδά με την ψυχή του, σύγχρονα και κλασικά τραγούδια που αγγίζουν τις καρδιές όλων.

Για την ημέρα των ερωτευμένων ο μοναδικός τενόρος με τους φίλους του, ερμηνεύει σε ζωντανή μετάδοση τα αγαπημένα του ερωτικά τραγούδια της κλασικής και pop μουσικής δημιουργίας.

Info:
Andrea Bocelli, Passione, σε ζωντανή μετάδοση.
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013, 9μμ.
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και παραλία, Θεσσαλονίκη.
Είσοδος: 15€ & μειωμένο 10€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.