Headlines News :

16η Biennale Νέων Δημιουργών.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 12:55 μ.μ.

Ευρώπη - Μεσόγειος.

Με θέμα "Errors Allowed".
 
Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (ΓΓΝΓ) προσκαλεί κάθε νέο/νέα καλλιτέχνη έως 35 ετών να συμμετάσχει στο διαγωνισμό επιλογής για συμμετοχή στη 16η Biennale των Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου (BJCEM), που διοργανώνεται από 6 Ιουνίου μέχρι 7 Ιουλίου 2013, στην Ανκόνα της Ιταλίας.


Το θέμα της φετινής διοργάνωσης της Biennale JCEM είναι «Errors allowed» και εστιάζει στην κατεστημένη γνώση και στις στρατηγικές αυτενέργειας και εκπαίδευσης μέσω της Τέχνης, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αυτές αντανακλώνται στην ευρύτερη κοινωνία.

 
Στη φετινή Biennale της Ανκόνα προβλέπεται η συμμετοχή 15 νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα επιλεγούν από επιτροπή ειδικών προκειμένου να παρουσιάσουν τα έργα τους στην Ανκόνα, μαζί με 250 νέους δημιουργούς άλλων χωρών.


Την προκήρυξη συμμετοχής στο διαγωνισμό καθώς και την τεχνική φόρμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ: έως την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013, στην αγγλική γλώσσα μόνο ηλεκτρονικά και μόνο στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στη διεύθυνση: biennale2013@neagenia.gr.

Η οργανωτική ευθύνη της ελληνικής συμμετοχής ανήκει στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Συμμετοχής, Τμήμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Γ.Γ.Ν.Γ. (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 25 99 411, -440, -412, -410, ώρες επικοινωνίας: 9:00 - 14:00), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.