Headlines News :

Επίσκεψη Ευρωπαίων δασκάλων στο Δαμάσι.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 5:18 π.μ.

Λάρισα.

Στα πλαίσια του προγράμματος Comenius  με θέμα  «Don’t worry, be healthy» το Δημ. Σχολ. Δαμασίου υποδέχτηκε τους ευρωπαίους εταίρους, δασκάλους και μαθητές, οι οποίοι προέρχονταν από τις χώρες: Αγγλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία και Τουρκία. Η υποδοχή από όλους τους κατοίκους του χωριού ήταν ιδιαίτερα θερμή αφού άνοιξαν τα σπίτια τους και πρόσφεραν κατάλυμα στους ξένους μαθητές, ενώ ταυτόχρονα μαγείρεψαν και πρόσφεραν τα φαγητά τους αποδεικνύοντας άκομη μια φορά το μεγαλείο της ελληνικής φιλοξενίας. 

Οι  μαθητές, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στην αγγλική γλώσσα, δημιούργησαν και πρόσφεραν δώρα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και τους εντυπωσίασαν με το μαύρο θέατρο  σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο Δελήχειο  Ίδρυμα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ.Δ. Μαλάκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Β.Μουσιάρης και Λ. Βλιώρας, οι πρόεδροι του Τοπικού Συμβουλείου και Δελήχειου Ιδρύματος κ.κ Ιωαννίδης και Ε. Γεωργάκης, o ιερέας του χωριού, πάτερ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Β. Σακελλαρίου, η σχολική σύμβουλος της περιφέρειας  κ. Μ. Παπακωνσταντίνου, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ.Κ. Χατζημίχου  καθώς και πλήθους κόσμου.


Το πρόγραμμα  των ευρωπαίων εταίρων μας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο μουσείο της Βεργίνας και  στους  βράχους των Μετεώρων που κυριολεκτικά τους μάγεψαν.
Μοιραστείτε το :

1 σχόλιο:

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.