Headlines News :

Τελευταίες παραστάσεις για το "Ζητείται Ψεύτης".

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 12:20 μ.μ.

Λάρισα.

Μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου, θα παίζεται στο «Θέατρο Τεχνών - Λάρισας», η πολύ ευχάριστη και συγκινητική κωμωδία 
του μεγάλου έλληνα κωμωδιογράφου Δημήτρη Ψαθά: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ».


Αξίζει να τονίσουμε πως για τις τελευταίες αυτές παραστάσεις των δύο εβδομάδων πού απομένουν, το «Θέατρο Τεχνών», λόγω της μεγάλης οικονομικής δυσκολίας, αλλά ύστερα και από την αποδεδειγμένη πρόθεση και προθυμία του θεατρόφιλου κοινού να παρακολουθήσει την σπουδαία αυτή παράσταση, που συνεχίζει να παίζεται με πρωτοφανή επιτυχία, στην σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών», πάνω από δύο μήνες, «προσφέρει», εκτός από την παράσταση της Πέμπτης στις 8μμ, και την βραδινή της Παρασκευής στις 9μμ, επίσης με γενική είσοδο μόνο 5€. Παράλληλα μειώνει για τις παραστάσεις του Σαββάτου (ώρα: 9μμ) και της Κυριακής (ώρα: 7μμ), ακόμη πιο πολύ, σε 8€ για τους μεγάλους και σε 5€, για τους Φοιτητές - Μαθητές - Παιδιά και Ανέργους. Ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

Συνεχίζονται επίσης, με μεγάλη επιτυχία, κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, οι οργανωμένες πρωϊνές παραστάσεις για τους μαθητές των σχολείων, με την κωμωδία του Αριστοφάνη: «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ».

Όσοι Διευθυντές Σχολείων, ενδιαφέρονται να δηλώσουν την συμμετοχή του σχολείου τους, μπορούν να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες της «Παιδικής-Νεανικής Σκηνής», του «Θεάτρου Τεχνών», κυρίες: Βάννα Τακουρλή στο τηλ: 6977168696 και Κατερίνα Ζαχοπούλου στο τηλ: 6978243122.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.