Headlines News :

Βιωματικά σεμινάρια ψυχοδράματος.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 4:49 π.μ.

Λάρισα.

Η Πολιτιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας, φορείς με έδρα την Αθήνα, συνδιοργανώνουν δύο αυτοτελή βιωματικά εργαστήρια για το ψυχόδραμα στις 2 & 3 Μαρτίου 2013 στην Λάρισα, με εισηγήτρια την ψυχολόγο, ψυχοδραματίστρια και συνεργάτη του ΨΥΚΑΠ, κ. Έλενα Καβροχωριανού.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές και άλλους ειδικούς στον τομέα της υγείας και της παιδείας, καθώς και φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με τη βιωματική μέθοδο του ψυχοδράματος.

Το Ψυχόδραμα είναι μία ομαδική βιωματική μέθοδος ανάπτυξης της προσωπικότητας, απελευθέρωσης της έκφρασης και των ικανοτήτων μας, διεύρυνσης των τρόπων λειτουργίας μας στις καταστάσεις της ζωής και ενίσχυσης του αυθορμητισμού και της δημιουργικότητας κάθε ανθρώπου.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής τους, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2130098717 και 6937569027 Δρ. Στεφανος Κούτρας (6 - 9μμ) έως τις 20 Φεβρουαρίου 2013.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.