Headlines News :

Συνάντηση Φίλων Μουσικής Βόλου.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 4:08 π.μ.

Βόλος.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013.

Κοπή πίτας – Γενική Συνέλευση – Εκλογή νέου Δ.Σ. συλλόγου. 

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και γενικά εκείνους που αγαπούν τη μουσική, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 7μμ στον «Δίαυλο».


Στον ίδιο χώρο, μετά τη κοπή της πίτας θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το οποίο υπενθυμίζουμε πως μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη που θα είναι ταμειακώς ενήμερα. Επίσης θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 25 μουσικόφιλων συμπολιτών (απόφαση μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου αριθ. 313/2012) και μερικοί από τους σκοπούς του, όπως περιγράφονται στο καταστατικό είναι : η εξάπλωση και η προαγωγή της μουσικής παιδείας στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, σε όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα της, η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας, η συνεργασία καλλιτεχνών και μελετητών της τέχνης και η σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης, η μελέτη και έρευνα της μουσικής, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή σε μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, η διάσωση και διάδοση των μουσικών εθίμων, παραδόσεων και γενικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας κλπ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γιάννης Τζαμτζής - τηλ. 6974021304
Κώστας Ανέστης - τηλ. 6977800499

Επίσης στο διαδίκτυο λειτουργεί το blog του συλλόγου στη διεύθυνση volosmusic.blogspot.gr


Info:
Συνάντηση Φίλων Μουσικής Βόλου.
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, 7μμ.
«Δίαυλος», Τοπάλη 14, 2ος όροφος, Βόλος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.