Headlines News :

Ακροάσεις από το Θεσσαλικό.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 2:42 π.μ.

Λάρισα.

Στο Θέατρο του Μύλου, ετοιμάζεται τιμητική παράσταση βασισμένη στην ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Όπως έγινε γνωστό το 2013 έχει ανακηρυχθεί έτος Κ. Π. Καβάφη και είναι φυσικό να διοργανωθούν σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και παγκόσμια πολλά τιμητικά αφιερώματα για τον μέγιστο Αλεξανδρινό ποιητή με αφορμή της επετείου των 150 χρόνων από τη γέννηση του (1863 – 1933).


Η παράσταση που θα οργανώσει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Τσιάνος θα έχει τίτλο: "ΑΟΡΑΤΟΣ ΘΙΑΣΟΣ" και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου 2013 στο νέο διαμορφωμένο Θέατρο στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου (Ο.Υ.Η.Λ)

Στην παράσταση θα συμμετέχουν ηθοποιοί και όχι μόνο, μουσικοί, συνθέτες, χορευτές, χορογράφοι και εικαστικοί.

Ο "Αόρατος Θίασος" δεν θα είναι μια εκδήλωση αφιέρωμα, αλλά κανονική παράσταση που θα παιχτεί για πολύ καιρό, αλλά θα γίνουν και ειδικές παραστάσεις για τα γυμνάσια και τα Λύκεια ώστε οι μαθητές μας να έρθουν σε επαφή με την ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην παράσταση, θα γίνει ακρόαση την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 από τις 6μμ – 10μμ στο Θέατρο του Μύλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εξεταστούν σε ένα τουλάχιστον ποίημα του Κ. Π. Καβάφη. Όποιος παίζει οποιοδήποτε μουσικό όργανο και κρουστά, καλό θα είναι να τα φέρει μαζί του (Πιάνο υπάρχει στο Θέατρο).

Μπορούν να συμμετέχουν στην ακρόαση και όσοι τραγουδούν, ακόμη και συνθέτες, εικαστικοί, χορευτές και χορογράφοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία του «Θ.Θ.» στον Μύλο του Παππά ή στα τηλέφωνα: 2410621209.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.