Headlines News :

Γράψε το σενάριο.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 5:53 π.μ.

Θεσσαλονίκη.

12 Ιανουαρίου 2013.

Στις 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27, 2ος όροφος) η ερασιτεχνική φοιτητική ομάδα παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Katrakylontas Productions παρουσιάζει το «Γράψε το σενάριο». 


Η εκδήλωση αυτή, έχοντας τη στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός άτυπου διαδικτυακού διαγωνισμού με απώτερο σκοπό την εύρεση νέων, ταλαντούχων σεναριογράφων που επιθυμούν να δημιουργήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί η πρώτη σκηνή της επόμενης ταινίας της Katrakylontas Productions με τίτλο «Το Σχέδιο» σε σκηνοθεσία Μάνου Καρυστινού και θα ζητηθεί από το κοινό, σε διάστημα 2 μηνών, να καταθέσει προτάσεις σεναρίων για τη συνέχεια της ταινίας, η καλύτερη από τις οποίες θα διαμορφωθεί σε ένα ολοκληρωμένο σενάριο και θα γυριστεί. Καλείστε, λοιπόν, όλοι να έρθετε και να στηρίξετε τη νέα αυτή προσπάθεια και ίσως ανακαλύψετε ένα κρυμμένο σας ταλέντο. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δες την πρώτη σκηνή, διάλεξε τους δικούς σου ηθοποιούς και γράψε τη συνέχεια του σεναρίου, Γίνε εσύ αυτός που θα καθορίσει την πλοκή και βοήθησε τον Μάνο Καρυστινό να δημιουργήσει την ταινία του!


Info:
Γράψε το σενάριο.
Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, 8μμ.
Αίθουσα εκδηλώσεων Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη.
Είσοδος Ελεύθερη.

              
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.