Headlines News :

ROCK FESTIVAL στη Λάρισα...

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 1:28 μ.μ.

Πέντε συγκροτήματα ροκάρουν το Σάββατο 21/1 στην πόλη της Λάρισας.


Το Larissa Sports Center μετά την επιτυχημένη εμφάνιση των Archive το 2010 επιστρέφει δυναμικά στο συναυλιακό χάρτη της Λάρισας με την διοργάνωση του Rock Festival 2012. Το Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, με ελεύθερη είσοδο και με χαμηλές τιμές στα ποτά και στο φαγητό, συμβαδίζοντας με την οικονομική κατάσταση των καιρών.

Την αυλαία θα ανοίξουν στις 20:00 οι Blacklegs (hard rock) από την Λάρισα παίζοντας γνωστές διασκευές σε κομμάτια που όλοι γνωρίζουν.

Στην συνέχεια θα εμφανιστούν οι γνωστοί για τις δυναμικές τους εμφανίσεις Λαρισαίοι Wild Kitten (80s american hard rock-hair metal) στα πλαίσια της περιοδείας τους για το καινούριο τους cd, προωθώντας και το καινούριο τους βιντεοκλίπ το οποίο προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, παίζοντας δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές.

Την θέση τους στην σκηνή θα πάρουν οι Spiral Zeus (exprimental, ethnic, rock, oriental, metal) από την Αθήνα, που μετά την συναυλία τους με τους Fates Warning θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά στην Λάρισα έχοντας στην σύνθεση τους την Kristia που όλοι γνωρίζουν από τις εμφανίσεις της στο All.Alive. Θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά καινούργια κομμάτια από το επερχόμενο cd τους, μαζί με κάποιες διασκευές έκπληξη.

Θα ακολουθήσουν τα κορίτσια Marisa Sark και Miss Behave ή αλλιώς x-static dolls (cabaret & burlesque live singing & acting fire), οι οποίες κάνουν την πρώτη τους live performance στην πόλη και υπόσχονται να κόψουν την ανάσα του κοινού με την εμφάνιση τους.

Τέλος οι Kinetic (melodic death, thrash) με εναλλαγές αντρικών και γυναικείων φωνητικών, 3 album στο ενεργητικό τους και με την εμπειρία τους από τις κοινές εμφανίσεις τους με συγκροτήματα όπως Heaven & Hell, Dream Theater, Iced Earth, Anathema, Arch Enemy κτλ. θα κλείσουν την αυλαία σε ένα φεστιβάλ που έλειπε από τη Λάρισα και ελπίζουμε να γίνει θεσμός.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.