Headlines News :

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 4:52 π.μ.

Καρδίτσα.

Με ρυθμούς πυρετώδεις συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 29ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, από 22 έως 31 Μαρτίου 2013, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας - Δ.Η.Κ.Ε.Κ., και την υποστήριξη της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.


Η κορυφαία αυτή διοργάνωση στοχεύει στην ενθάρρυνση της ερασιτεχνικής δημιουργίας και στην καλλιέργεια θεατρικής παιδείας και κάθε φορά η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. 

Και οι συμμετοχές, εξάλλου, χρόνο με το χρόνο ξεπερνούν κάθε προσδοκία αφού λαμβάνουν μέρος δεκάδες ερασιτεχνικοί θίασοι από την Ελλάδα και την Κύπρο, καταδεικνύοντας τη δυναμική του θεσμού.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2013.

Επίσης, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο θέατρο και τις Τέχνες γενικότερα αξιόλογοι καλλιτέχνες, μέσα από ειδικά αφιερώματα, με ομιλίες, προβολή video και την απονομή τιμητικής πλακέτας. 

Πολλές και ενδιαφέρουσες, όμως, είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν κάθε φορά το πρόγραμμα δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν ακόμα καλύτερα τη μαγεία του θεάτρου (Εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλα).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.