Headlines News :

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Ελασσόνα.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 3:21 π.μ.

Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας.

Σήμερα και αύριο δυο εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, 11πμ, Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας. Χριστουγεννιάτικο Δημιουργικό Εργαστήριο Ζωγραφικής για όλα τα παιδιά από το τμήμα Ζωγραφικής της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας. Περιμένουμε όλους τους μικρούς και όχι μόνο φίλους μας να ζωγραφίσουμε όλοι μαζί.

12μμ, Κεντρική Πλατεία - Δρόμοι της πόλης. Οι CaRacaTu, μια ομάδα Βραζιλιάνικων κρουστών θα χορέψει και θα τραγουδήσει στους ρυθμούς της Samba και της Samba Reggae, σε ένα ζωντανό show μαζί με τον κόσμο, στους δρόμους της πόλης. Ελάτε όλοι μαζί να παρασυρθούμε στους μαγικούς ρυθμούς της Βραζιλιάνικης μουσικής και να χορέψουμε σε ένα ξέφρενο πάρτυ.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, 12μμ, Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας. Στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για παιδιά. Ξωτικά, μάγοι, ξυλοπόδαροι και κλόουν με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας θα εντυπωσιάσουν και θα συνταξιδέψουν μαζί με τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!!!!!
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.