Headlines News :

Εγώ ο άστεγος Χ.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 3:39 π.μ.

Κάλεσμα σε ομαδική έκθεση.

Ομαδική Έκθεση Πορτραίτου ζωγραφικής και mixed media με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το κέντρο αστέγων. Γίνονται δεκτά έργα πάσης θεματολογίας, τεχνικής, διάστασης και παρουσίασης.

Οι άνθρωποι της τέχνης, οι εικαστικοί δημιουργοί είναι και αυτοί άνθρωποι που πλήττονται από τις βαριές συνέπειες της κρίσης. Όμως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη παραμένει πάντα ένα χαρακτηριστικό της εξ ορισμού δράσης για δημιουργία. Δημιουργούμε για να μιλήσουμε, να ενώσουμε, να μεταδόσουμε εικόνες, μηνύματα, να αντισταθούμε στην πράξη με πινέλα και χρώματα.


Οταν οι γιορτές περάσουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες συνεχίζουν την ηθική στήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας, κομμάτι του δικού μας συναισθηματικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, για να εμπνεύσουν ένα κόσμο αλλιώτικο για να μεταδόσουμε ευαισθησία, απαντοχή και ήθος.

Σε αυτή την έκθεση προσφέρουμε ένα ή περισσότερα έργα. Τα έργα αυτά θα πωληθούν σε διαδοχικές εκθέσεις ξεκινώντας από το Ash In Art. Eν συνεχεία και αφού συμπληρωθεί το roster των καλλιτεχνών, θα γίνουν συζητήσεις-κρούσεις για κοινή δράση και αξιοποίηση της έκθεσης με το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ.α.

Σκοπός μας είναι η έκθεση αυτή να ταξιδεψει σε ένα όμορφο λεύκωμα σε όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή ορίζεται σε 10€ και 1 έργο minimoum. Κάθε δημιουργός μπορεί να εκθέσει μέχρι 3 έργα. Σε περίπτωση πώλησης τα χρήματα της συμμετοχής επιστρέφονται στον δημιουργό. Τα έργα που δεν θα πωληθούν θα δωρηθούν στο Κέντρο Αστέγων.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ e-mail: ashinart@yahoo.com με το έργο-πορτραίτο ή αυτοπροσωπογραφία που θέλετε να εκτεθεί μέχρι 20/1/13 (αρχείο jpeg). Επίσης σύντομο βιογραφικό σημείωμα σε γ' πρόσωπο, κείμενο συνεχούς ροής (μην αναφέρετε εκθέσεις που συμμετείχατε στο παρελθόν αναλυτικά, το βιογραφικό πρέπει να είναι συμπηκνωμένο) και στοιχεία επικοινωνίας.

ASH IN ART - Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού (καλλιτεχνικό σχολείο & εικαστικός χώρος) με αρ. εγκρισης Πρωτοδικείου Αθήνας 3181/2004, ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 10 & Καλλιρρόης,11743, Αθήνα, υ/ο Α. Μενεμενόγλου, Τηλέφωνα: 2109216890, 6948688829 & ashinart.org
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.