Headlines News :

DeNovo Band live.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 5:00 π.μ.

Λάρισα.

19 & 20 Ιανουαρίου 2013. 

De Novo… «Εκ νέου» λοιπόν, Οκτώβριος 2012.

Ξεκινάμε κάτι νέο, καθόλου τυχαίο αυτό μια και η Βικτώρια, ο Άκης και ο Αστέριος έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και κάπως έτσι προέκυψε και μια καλή φιλία! 

Μουσικοί με μεγάλη εμπειρία, καθώς συμμετείχαν σε διάφορα σχήματα, ο Αστέριος Λιάπης (ηλεκτρική κιθάρα) και ο Άκης Ρεστέμης (ακουστική κιθάρα – τραγούδι), έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια το ταξίδι τους στη μουσική! Στη φωνή και το πρόσωπο της Βικτώριας Αθαναήλ (τραγούδι – φωνητικά) βρήκαν αυτό που έψαχναν! 

Πρόσφατα στην παρέα προστέθηκε και ο Κώστας Μίτιν (κρουστά). Και τα τέσσερα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι να γυρίζει η ζωή… γύρω από τη μουσική! Ο καθένας με το δικό του τρόπο. Από τύμπανα, κρουστά και κιθάρες, μέχρι μελωδικές φωνές, ραδιόφωνο και ηχοληψία! Και συνεχίζουν με τα δικά τους θέλω, τις δικές τους αγάπες και φυσικά, τα δικά τους όνειρα! 

Pop – rock ρυθμοί, σε αγγλικό και ελληνικό στίχο, αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες! Αυτό είναι το μουσικό ύφος των De Novo. Σε κάθε τους live δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! «Συναντήσεις με φίλους» όπως λένε και οι ίδιοι! Όμορφη διάθεση, επικοινωνία, καλή μουσική! Μόνο έτσι η ζωή παίρνει χρώμα! 

Στο επόμενο live να είστε εκεί! 
Θα σας ταξιδέψουν! 
Θα σας απογειώσουν! 

De Novo Band… Join us and have fun! 

...μεταξυ αλλων ΜΠΛΕ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, NANSY SINATRA, GUNS N' ROSES, JAMES, ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΟΥ, AMY WHINEHOUSE, ROLLING STONES κτλ.

Info:
DeNovo Band live.
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, 10μμ, Όναρ bar, Ρούσβελτ 38, Λάρισα.
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, 8μμ, Όναρ bar, Κιμολία, Λάρισα.
Είσοδος ελεύθερη. 
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.