Headlines News :

Διαγωνισμός γραμμικού σχεδίου.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 3:15 μ.μ.

Διαγωνισμός σχεδιασμού με θέμα: «Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού φαρμακείου ή οπτικού καταστήματος».

Σχεδιαστές, διακοσμητές, μηχανικοί, άνθρωποι με φαντασία και ευρηματικό νου καλούνται να παρουσιάσουν ένα πλήρες φαρμακείο ή οπτικό κατάστημα.


Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και ενίσχυση Ελλήνων δημιουργών στο χώρο του σχεδιασμού και η προβολή τους στην αγορά, μέσω των δημιουργιών τους.

Φιλοδοξούμε να εμπνευστείτε πρωτότυπες, πρακτικές, καινοτόμες, και καλαίσθητες λύσεις για έναν εικονικό επαγγελματικό χώρο.

Προϋποθέσεις: Το κατάστημα θα είναι 50μ2 και πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ώστε να μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας από την εκάστοτε αρμόδια αρχή. Ο σχεδιαστής επιλέγει την τοποθεσία, τα ύψη, τα δάπεδα, τους χρωματισμούς, τον εξοπλισμό.

Η προβολή θα γίνει μέσω μιας πινακίδας που θα περιέχει φωτορεαλιστικές εικόνες και σχέδια (μέσω οποιουδήποτε προγράμματος: autocad, 3ds max, archicad, rhino κλπ) της μελέτης του κάθε συμμετέχοντα. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει ότι θεωρεί ο σχεδιαστής απαραίτητο για να παρουσιάσει την ιδέα του. Η πινακίδα θα αποσταλεί σε μορφή jpeg και διαστάσεις 1400x770 pixel, 300dpi, μέχρι 10/03/2013.

Μετά τις 11/03/2013 θα αναρτηθούν όλες οι πινακίδες στην ιστοσελίδα μας όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε με like την λύση που σας αρέσει.

ΕΠΑΘΛΑ:
Περισσότερες λεπτομέρειες και συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.