Headlines News :

Lolakos M.D.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 3:39 π.μ.

Λάρισα.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012.


Ένας χρόνος με τον Lolakos M.D.

Season 1 synopsis.

 

O Δρ. Λωλάκος, ένας σκοτεινός μα ταλαντούχος γιατρός, επιστρέφει από το Κιλιμάντζαρο όπου είχε αυτοεξοριστεί και αναζητεί εργασία στην κλινική που διοικεί η παλιά του φίλη και πρώην ερωμένη Χέλγκα Ασυστόλοβα Φον Μάνγκελ Βούρτσελ η ΙΙΙ. Μετά από ολονύχτιο ¨συμβούλιο¨ με την καινούρια του προϊσταμένη συγκροτεί το δικό του τμήμα διαφορικής διάγνωσης δύσκολων περιπτώσεων. Το πρώτο του περιστατικό παίρνει γιγαντιαίες διαστάσεις μέσω του Τύπου όταν διαρρέει πως κατόρθωσε να απεγκλωβίσει δυο πικάπ ΜΚ2 μαζί με την κονσόλα και τα ηχεία από τις αμυγδαλές ενός μπονόμπο και να λύσει επιτέλους το μυστήριο για το οποίο η Guardian είχε γράψει: «Απίθανο, ανθρωποειδές τραγουδάει όλα τα κομμάτια της Tracey Thorn, από τη σόλο καριέρα της ως τους Έβριθινγκ Μπατ Δε Γκερλ, κανονικά, ρεμιξαρισμένα και πάντα με κροσφέηντινγκ!».

Στη συνέχεια επανδρώνει το τμήμα του μόνο με γυναίκες – κάτι που εξοργίζει την προϊσταμένη του αλλά και τους φιλόλογους – και προπονείται εντατικά ώστε να λάβει μέρος στους ποδηλατικούς αγώνες του Μιζούρι, μια που το ποδήλατο είναι το δεύτερο πάθος του μετά τον φιλο – εξευ – τελισμό με ρούμι στο αγαπημένο του μπαρ (το Κιούμπρικ ρε ναι!).


Με αγωνία περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, ένα χρόνο μετά, όπου επιτέλους θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά που έφερε μαζί του από το Κιλιμάτντζαρο και στοιχειώνουν μέρα παρά μέρα τον τοίχο που διατηρεί στο Facebook. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φωτό ενός κορμοράνου με την αινιγματική λεζάντα «Κορμοράνος».

Info:
Lolakos M.D.
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, 10μμ.
Kubrick Pure Social Club, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.