Headlines News :

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 4:25 π.μ.

Λάρισα.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τις 6 έως τις 9 το βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο, από το 1ο ΣΔΕ Λάρισας.


Το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας πραγματοποιεί κάθε χρόνο παραμονές Χριστουγέννων φιλανθρωπικό μπαζάρ με εικαστικές δημιουργίες των εκπαιδευόμενων καθώς και εορταστικά γλυκίσματα, που ετοιμάζουν οι ενήλικες εκπαιδευόμενοι.


Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται φέτος για 10η συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία των εκπαιδευόμενων και με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους. Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των μελών της τοπικής κοινωνίας στις αξίες της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Αξίες ιδιαίτερα σημαντικές στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που περνάμε. Οι εκπαιδευόμενοι του 1ου ΣΔΕ Λάρισας με φαντασία και μεράκι δημιούργησαν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τις οποίες διαθέτουν προς πώληση, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και τη συμπαράστασή μας.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχει και ο σύλλογος αποφοίτων ΣΔΕ Λάρισας, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει στις εικαστικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές με προϊόντα και υλικά που δώρισε στο σύλλογο το κατάστημα ΑΡΜΟΣ.

Το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τις 6 μέχρι 9.30 το βράδυ στο ισόγειο του Γαλλικού Ινστιτούτου, το οποίο προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τη φιλανθρωπική αυτή δραστηριότητα των εκπαιδευομένων του 1ου ΣΔΕ Λάρισας. Καλούμε το κοινό της Λάρισας να ανταποκριθεί στην πρόσκληση αυτή.


Info:
Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ.
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, 6μμ.
Ισόγειο Γαλλικού Ινστιτούτου, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.