Headlines News :

2ος σχολικός διαγωνισμός δημιουργικότητας.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 8:00 π.μ.

“Επιστήμες και Τεχνολογία: Δοκίμασε με τον δικό σου τρόπο”.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΠΘ) διοργανώνει διαγωνισμό που απευθύνεται σε ομάδες μαθητών ή και σε μεμονωμένους μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ της εκπαιδευτικής Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στις δραστηριότητες του Γραφείου Διαμεσολάβησης του ΠΘ για την προβολή του ρόλου του ερευνητή στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες (ή μεμονωμένοι μαθητές) που θα διακριθούν και θα επιλεγούν: θα χρηματοδοτηθούν από την Επιτροπή Ερευνών του ΠΘ με ποσό έως 1500 η κάθε ομάδα για να υλοποιήσουν την ιδέα τους σε μορφή επίδειξης, 

θα προσκληθούν να συνεργαστούν για το σκοπό αυτό με συναφές ερευνητικό εργαστήριο του ΠΘ, και θα υποστηριχθούν από το Γραφείο Διαμεσολάβησης του ΠΘ για την κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων και την διεθνή προβολή της ιδέας τους.

Η πιθανή θεματολογία του διαγωνισμού διατρέχει ολόκληρο το φάσμα των θετικών και ανθρωπιστικών επιστημών και των επιστημών υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ευρύτερης κοινωνικής σημασίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Τιμητικές Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Οι ιδέες των ανωτέρω διακριθέντων και η υλοποίησή τους θα παρουσιαστούν σε ανοικτή εκδήλωση του ΠΘ, όπου θα βραβευθούν οι μαθητές και θα τιμηθούν με Ειδικό Έπαινο Εκπαιδευτικής Δημιουργικότητας τα σχολεία προέλευσής τους. Η εκδήλωση αυτή προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική, χωρίς καμιά επιβάρυνση, και θα πραγματοποιηθεί εκτός ωρών λειτουργίας του σχολείου. Οι εργασίες θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 με τις παρακάτω μορφές: Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2421006469 & 06470 και liaison.uth.gr.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.