Headlines News :

Ο μάγος Πότε Πότε και το χαμένο Ποτέ...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 7:50 π.μ.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012.

Παρουσίαση βιβλίου της συγγραφέας Λινα Μουσιώνη σε εικονογράφηση Κατερίνας Βερούτσου.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν το βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη, Ο μάγος Πότε Πότε και το χαμένο Ποτέ, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί.


Στην Άνω Κάτω Μαγούπολη χτυπάει συναγερμός! Ο σπουδαίος μάγος Πότε Πότε κινδυνεύει να χάσει για πάντα τη μαγική του δύναμη. Τι θα απογίνουν τα μαγικά φρούτα και λαχανικά του; Ποιος θα ποτίζει τις αμαξοκολοκύθες, τα βανιλόδεντρα και τα σοκολατόδεντρά του; Για να θεραπευτεί πρέπει επειγόντως να βρει το δικό του χαμένο Ποτέ! Θα τα καταφέρει άραγε;


 Σίγουρα ναι, αν τον βοηθήσουν τα παιδιά!
 
Τα Πράσινα Σκουπόξυλα από το Δημιουργικό Εργαστήρι της Κάκιας Χαλήμαγα - Χατζή ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ετοιμάσουν το μαγικό χωράφι της φαντασίας και λογής λογής εκπλήξεις!

Όλα τα παιδιά που θα έρθουν να βοηθήσουν το μάγο Πότε Πότε, θα γνωρίσουν το Πράσινο Ξωτικό, θα καλλιεργήσουν τα πιο παράξενα φρούτα και λαχανικά και με το μαγικό ραβδί της φαντασίας θα δείξουν στο μάγο το δρόμο της ευτυχίας!

Τα Πράσινα Σκουπόξυλα του Δημιουργικού της Κάκιας Χαλήμαγα - Χατζή και η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη θα βρίσκονται στο Γαλλικό Ινστιτούτο για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά να γίνουν μικροί Πράσινοι Μάγοι!

Η είσοδος ανοικτή και ελεύθερη για όλους. Απαραίτητη μόνο η ΦΑΝΤΑΣΙΑ!


Info:
Ο μάγος Πότε Πότε και το χαμένο Ποτέ...
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012, 11 πμ.
Γαλλικό Ινστιτούτο, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.