Headlines News :

Wild Kitten στην Καστοριά.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 7:49 π.μ.

Οι Λαρισαίοι Hard Rockers, γνωστοί πλέον για το show τους, Wild Kitten, για μια και μοναδική βραδιά στο Blue Note στην Καστοριά.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Οι Wild Kitten δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2008 από ανάγκη έκφρασης και αγάπη για την 80s hard rock μουσική από την τραγουδίστρια Eliz και τον κιθαρίστα Nikki Love στην πόλη της Λάρισας. 


Απώτερος στόχος της μπάντας υπήρξε η διατήρηση της μαγείας των 80s προσφέροντάς την σε πιο μοντέρνο ήχο. Από το 2008 και έπειτα από αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας, οι Wild Kitten έχουν στο ενεργητικό τους αλλεπάλληλα live shows σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, συμμετέχοντας σε διάφορα φεστιβάλ, όντας support act σε σημαντικά ονόματα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και παράλληλα κλείνοντας τα δικά τους shows. Λόγω των συνεχόμενων live, καθυστέρησαν την παραγωγή δισκογραφίας την οποία τελείωσαν πριν από κάποιους μήνες. 

Τον Σεπτέμβριο του 2011 έβγαλαν το promo cd τους το όποιο αποτελείται από 7 tracks γεμάτα γκάζια αλλά και από μια διασκευή του 80s hit “In the Heat of the Night” σε hard rock εκτέλεση το οποίο ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Το cd δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές από Έλληνες και ξένους παραγωγούς ενώ τα τραγούδια ήδη παίζονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα αλλά και στο εξωτερικό (U.S.A. Texas – Hard rock nights show, U.K. - ARfm Radio, U.K. – Hard rock Radio, U.K. – Phoenix Radio, U.S.A. - RedEarth Radio, U.S.A. – 101.9FoxFm, U.S.A. – Xchamber Radio, U.S.A. – Glued Radio, etc.) ενώ η μαζική διαφήμιση σε περιοδικά και blogs υπήρξε μεγάλη (Radar Rock – Athens, Imagine – Larisa, Εξώστης – Θεσσαλονίκη, Softmagazine e-zine – Θεσσαλονίκη,
ArtandCity – Λάρισα, etc.) τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ( Rob Evans – writer in CR AOR Magazine, AOR Underground and Powerplay Magazine) . Παράλληλα, η διασκευή τους “In the Heat of the Night” παρέμεινε στο νούμερο 5 ενός από τους μεγαλύτερους rock σταθμούς της χώρας, τον 1055rock – Θεσσαλονίκη, για αρκετές εβδομάδες. 

Έχοντας γυρίσει το πρώτο τους βιντεοκλίπ στο τραγούδι ‘F.U.C.K.’, το οποίο ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο youtube, ετοιμάζονται ήδη για την παραγωγή του δεύτερου δίσκου. 



info:
Wild Kitten Live.
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, 9μμ.
Blue Note, Καστοριά. 
Τιμή Εισόδου: 7€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.