Headlines News :

Οι κουμπάροι...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 7:55 π.μ.

Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.
Στο Μικρό Θέατρο. 

Η νέα σεζόν για το «Μικρό Θέατρο» της Λάρισας ξεκινά σήμερα... και μάλιστα με νέες μειωμένες τιμές. "Οι κουμπάροι... (σ’ αγαπάω αλλά)", του Γιώργου Βάλαρη και του Στέλιου Παπαδόπουλου κάνουν πρεμιέρα σήμερα το βράδυ, με ένα δυνατό καστ ηθοποιών που αναμένεται να ταράξει τα θεατρικά νερά της πόλης. 

Στο πλαίσιο αυτό ο παραγωγός του Θεάτρου Δημήτρης Καράτζιος, ο σκηνοθέτης του έργου Γιώργος Βάλαρης και οι ηθοποιοί Χρήστος Τριπόδης, Βίβιαν Κοντομάρη, Δημήτρης Ζωγραφάκης και Ασπασία Κοκκόση παραχώρησαν χθες το απόγευμα συνέντευξη Τύπου, στην οποία πέραν των λεπτομερειών της παράστασης ανακοινώθηκε και η μείωση τιμών των εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές.

Ο κ. Δημήτρης Καράτζιος, τόνισε, ότι το «Μικρό Θέατρο» Λάρισας διανύει την 4η και πιο δύσκολη θεατρική περίοδο, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά. «Το Μικρό Θέατρο που αυτή τη στιγμή είναι ψηλά από άποψη αριθμού θεατρικών παραγωγών, και σε μια κρίσιμη εποχή επέλεξε ένα πολύ δυνατό θίασο, με ένα έργο εύθυμο, μια κωμωδία ανατροπών και εκπλήξεων που θα ενθουσιάσει τους θεατές. Παράλληλα, προχωράμε και σε μια μείωση τιμών από 20 έως 40% προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει μια αξιόλογη παράσταση και να ξεφύγει έστω και για λίγο από την κατήφεια της καθημερινότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά και την ίδια ώρα ανακοίνωσε ότι «Οι κουμπάροι» θα φιλοξενούνται στη σκηνή του «Μικρού Θεάτρου» για περίπου 30 παραστάσεις, ενώ από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά και η Παιδική Σκηνή με το έργο «Χάιντι».

Ο σκηνοθέτης του έργου Γιώργος Βάλαρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με το «Μικρό Θέατρο» της Λάρισας, αλλά και τον θίασο που διαθέτει όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Αναφορικά με το έργο, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια νεοελληνική αστική ηθογραφία, που αφορά σε οικείες καταστάσεις (ζευγάρια, γάμος, διαζύγιο) που όμως μέσα από εκρηκτικές και αστείες ατάκες, μεταδίδουν μηνύματα των καιρών. Το δυνατότερο όμως μήνυμα του έργου, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι ότι η αγάπη πρέπει να θριαμβεύει.

Οι ηθοποιοί Χρήστος Τριπόδης και Βίβιαν Κοντομάρη, εξέφρασαν και αυτή με τη σειρά τους την ικανοποίηση για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη παραγωγή, ενώ και οι δύο αναφέρθηκαν στους δεσμούς τους με τη Λάρισα, καθώς έχουν ξαναβρεθεί θεατρικά στην πόλη, αλλά και έχουν συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς. Οι δύο ηθοποιοί έκλεισαν με την ευχή να είναι μια καλή θεατρική σεζόν και ο κόσμος να αγκαλιάσει το έργο, καθώς πραγματεύεται καθημερινές ιστορίες με διαλόγους που όλοι κάποια στιγμή έχουμε κάνει.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι ηθοποιοί Δημήτρης Ζωγραφάκης και Ασπασία Κοκκόση, που δήλωσαν ότι πρόθεσή τους είναι να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει, να ξεφύγει έστω και για λίγο από τις σκοτούρες και τα άγχη της καθημερινότητας και να υπενθυμίσουν ότι όλα λύνονται με την αγάπη.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί αύριο Παρασκευή στις 9.30μμ. Η τιμή του εισιτηρίου μετά τη μείωση διαμορφώνεται στα 12€ ενώ κάθε Πέμπτη στις 9.30 θα δίνεται παράσταση με λαϊκή είσοδο στα 10 ευρώ (φοιτητές-συνταξιούχοι). Παραστάσεις θα δίνονται Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30 ενώ τη Κυριακή στις 8 το βράδυ. Κάθε Πέμπτη θα υπάρχει δωρεάν είσοδος σε ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
ΠΗΓΗ: eleftheria.gr

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.