Headlines News :

Σεμινάριο Ψηφιακής Φωτογραφίας.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 7:49 π.μ.

Σήμερα στο Βόλο.

Από τους "ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ".

Ας κάνουμε την φθινοπωρινή μουντάδα μια έγχρωμη δημιουργική εμπειρία...


Συνάντηση των ενδιαφερομένων την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Γρηγοριάδης - Ζαφειρίδης - Ζούγλος" (Κουμουνδούρου 54 & 28ης Οκτωβρίου) στις 20.30.

Σεμινάριο ψηφιακής φωτογραφίας που απευθύνεται σε ανθρώπου κάθε ηλικίας επαγγελματίες κι ερασιτέχνες αρχάριους ή προχωρημένους που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους και για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν μία νέα υφή στις φωτογραφίες τους... δεν είναι απαραίτητη η κατοχή ακριβής μηχανής...


Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από τον Οκτώβριο έως και το τέλος Ιανουαρίου σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τετάρτη απόγευμα 8-9.30 στον Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας στην Κουμουνδούρου 54 στο Βόλο.


Περιλαμβάνει εισαγωγή στην χρήση αναλογικών και ψηφιακών μηχανών, αισθητική της φωτογραφίας, σύνθεση και δομή της φωτογραφίας και θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να εφαρμόσετε τις βασικές αρχές της φωτογραφίας μέσα από δωρεάν προγράμματα από το διαδίκτυο... παρουσίαση σύγχρονων και κλασικών φωτογράφων και ανάλυση της τεχνικής τους... οι μαθητές θα δημιουργήσουν το δικό τους portfolio και τα έργα τους θα παρουσιαστούν στο τέλος του σεμιναρίου σε έκθεση σε δημόσιο χώρο στην πόλη μας.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 90 λεπτών, χωρίς διάλειμμα και στους μαθητές θα δοθεί ντοσιέ με την αφίσα του σεμιναρίου στο εξώφυλλο και CD με δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Το κόστος είναι μία ευχάριστη έκπληξη.... δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα αυτή!

Τα σεμινάρια αυτά οργανώνονται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ" για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα σεμινάρια και κύκλους μαθημάτων τηλεφωνήστε στο 8011170111 (αστική χρέωση) 2421077433 & 2410625360 στη Λάρισα ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook: facebook.com/PolitesEnGnosei



info:
Σεμινάριο Ψηφιακής Φωτογραφίας.
Σήμερα Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012, 8:30μμ.
Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Γρηγοριάδης - Ζαφειρίδης - Ζούγλος" (Κουμουνδούρου 54 & 28ης Οκτωβρίου), Βόλος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.