Headlines News :

Ο υπέροχος κόσμος των ειδικών εφέ.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 7:51 π.μ.

Ο Αντώνης Κοτζιάς, ειδικός οπτικών εφέ και απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών της Γλασκόβης, έχοντας συμμετάσχει σε σημαντικότατες, διεθνείς, κινηματογραφικές παραγωγές, παρουσιάζει στο κοινό τον υπέροχο κόσμο των ειδικών εφέ στο σινεμά, στο πλαίσιο του 2ου Athens Open Air Film Festival.

Ο Αντώνης Κοτζιάς, VFX supervisor της εταιρίας YAFKA 3D/Post Production, έχοντας εργαστεί στο Λονδίνο ως studio supervisor, στη Γλασκόβη ως Senior character modeler και στο Σίδνεϊ ως senior shader/texture artist, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει από την Αθήνα, τις επαγγελματικές του συνεργασίες με τα μεγάλα studios των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Αυστραλίας.

Με τη Yafka έχει λάβει μέρος και συνεχίζει να μετέχει, με εξειδικευμένες εφαρμογές στον χώρο του τρισδιάστατου animation, σε περισσότερα από 40 επεισόδια του History Channel US, σε ταινίες animation μεγάλου μήκους, σε διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση και άλλες σχετικές παραγωγές.

Σήμερα Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012, θα βρεθεί στο Exile Room (Αθηνάς 12, 3ος όροφος, στις 17.30) προκειμένου να μυήσει όλους τους ενδιαφερόμενους στoν συναρπαστικό κόσμο των ειδικών οπτικών εφέ και του τρισδιάστατου animation.

Tο φεστιβάλ:
Το 2ο Athens Open Air Film Festival - 2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση Της Ποιότητας Ζωής» του Ε.Π. «Αττική» του ΕΣΠΑ 2007-2013. Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις του 2ου Athens Open Air Film Festival.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.