Headlines News :

Η "Οδός Παγωνιών" στους δρόμους της Λάρισας.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 8:00 π.μ.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012.

‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας συμμετέχει στο «1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας – Οι δρόμοι μας..» με την παράσταση "ΟΔΟΣ ΠΑΓΩΝΙΩΝ". 

Η παράσταση θα δοθεί στις 11.30πμ στον πεζόδρομο Κούμα μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Ρούζβελτ. 

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεατρική παράσταση με τη συμμετοχή μελών από τις ομάδες ενηλίκων, νέων και παιδιών 9 έως 12 ετών του εργαστηρίου η οποία παίχτηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 στον υπαίθριο χώρο του Παυσιλύπου και εξελίχθηκε αφού συνέχισε να δουλεύεται από την ομάδα με τις βασικές αρχές του θεάτρου δρόμου. 

Αφορμή για αυτή την παράσταση στάθηκε η πεποίθηση μας ότι τα παγώνια αντανακλούν με έναν τρόπο ιδιαίτερο τα φανταχτερά χρώματά τους στην ‘ψυχή’ του πάρκου, δικαιώνοντας έτσι το μοναδικό του χαρακτήρα πανελληνίως, αλλά και την ετυμολογία του ονόματός του (παύση λύπης). Έτσι τα μέλη των ομάδων του εργαστηρίου παρατήρησαν και μελέτησαν τα παγώνια στον χώρο τους και όλοι οι συντελεστές τις παράστασης συνεργάστηκαν, δούλεψαν ομαδικά στη σκηνή του θεατρικού εργαστηρίου, πρότειναν, πειραματίστηκαν, πρόσθεσαν, αφαίρεσαν και τελικά δημιούργησαν τη δική τους πρωτότυπη θεατρική παράσταση «ΟΔΟΣ ΠΑΓΩΝΙΩΝ». 

Ραντεβού στους δρόμους της Λάρισας...

Θεατρικό Εργαστήρι Καρδίτσας “τέχνης παίδευσις”, πάνω στον 6ο του Εμπορικού.
Τηλέφωνο: 2441023025 & Κινητό: 6974958683.
Ιστοσελίδα: theatrokar.gr 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: theatrokar@yahoo.gr.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.