Headlines News :

«Μια κάλτσα που τη λέγαν... Ευριδίκη».

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 7:52 π.μ.

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο το σπίτι του Σοφούλη και τις εκδόσεις Λιβάνης.

Παιδικές φωνούλες θα γεμίσει ο πεζόδρομος της Κούμα, καθώς η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αναστασία Ευσταθίου και οι εκδόσεις Λιβάνης, επισκέπτονται την πόλη μας για μια πρωτότυπη παρουσίαση παιδικού βιβλίου με τον τίτλο: «Μια κάλτσα που τη λέγαν... Ευριδίκη».


Η συγγραφέας μεταφέροντας το μαγικό κόσμο των παιδικών βιβλίων στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια των παιδιών, θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τις μαύρες σακούλες που καταπίνουν παλιά ρούχα και παιχνίδια, καθώς και τη θλίψη και τη στεναχώρια που καταπίνουν τις ντουλάπες της παιδικότητάς μας, προσγειώνοντας με χάρη και χαρά μια ασυνήθιστη... κάλτσα, σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

Πάρτε λοιπόν κι εσείς για εισιτήριο μια παλιά σας κάλτσα και ελάτε να φτιάξουμε κουκλίτσες, να παίξουμε κουκλοθέατρο φτιάχνοντας τους δικούς μας ρόλους και διαλόγους ώστε να βάλουμε μια αστραφτερή μπουγάδα στην καρδιά της πόλης.

Παράλληλα με την εκδήλωση, στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου με τα βιβλία της συγγραφέως, η οποία στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει τα βιβλία της.



Info:
«Μια κάλτσα που τη λέγαν... Ευριδίκη».
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, 11.30 πμ.
Γαλλικό Ινστιτούτο, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.