Headlines News :

Παγκρήτιος διαγωνισμός αναλογικής φωτογραφίας.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 7:53 π.μ.

Το Studio Fotorama διοργανώνει έναν μοναδικό παγκρήτιο διαγωνισμό αναλογικής φωτογραφίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 6 & 7 Οκτωβρίου 2012.

PhotoRanger 2012
12 ώρες - 12 θέματα - 12 λήψεις - 1 φιλμ.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους κάθε ηλικίας. Οι διαγωνιζόμενοι, θα πρέπει, χρησιμοποιώντας φιλμ 35mm δώδεκα στάσεων, να φωτογραφίσουν δώδεκα θέματα.


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, οι διοργανωτές μοιράζουν τα φιλμς και ανακοινώνουν τα πρώτα θέματα. Και οι PhotoRangers ξεκινούν... Το κυνήγι της τέλειας φωτογραφίας θα λάβει χώρα μέσα στην πόλη, σε στούντιο, ή όπου αλλού οδηγήσει τους διαγωνιζόμενους η φαντασία τους, μέσα στις 12 ώρες που απομένουν μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Μοναδικός περιορισμός, να κάνουν μία λήψη ανά θέμα. Αυτός ο περιορισμός είναι που κάνει τον διαγωνισμό γεμάτο σασπένς για τους φωτογράφους, μιά και θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη τη φαντασία, τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να τραβήξουν την καλύτερη δυνατή φωτογραφία για το εκάστοτε θέμα σε μία και μόνο λήψη! Τα πρώτα τέσσερα θέματα θα δοθούν στις 9:00, τα επόμενα τέσσερα στις 13:00 και η τελευταία τετράδα στις 17:00, κρατώντας την αγωνία στα ύψη για τους φωτογράφους-κυνηγούς.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012, όλες οι φωτογραφίες της προηγούμενης ημέρας θα αναρτηθούν σε κοινή θέα, όπου και θα αρχίσει η ψηφοφορία. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή των νικητών γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. O διαγωνισμός PhotoRanger φτάνει στο απόγειό του με την ανακοίνωση των νικητών και την απονομή των πλούσιων βραβείων, ευγενική προσφορά των χορηγών μας, ενώ το πάρτυ θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: photoranger.gr



info:
Παγκρήτιος διαγωνισμός αναλογικής φωτογραφίας.
6 & 7 Οκτωβρίου 2012.

Avant Garde, Ηράκλειο Κρήτης.
Διοργάνωση studio fotorama
Συμμετοχή: 12€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.