Headlines News :

Θα γίνει του... Μύλου.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 7:46 π.μ.

Έναρξη 26 Οκτωβρίου.

Η Μουσική Σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927» ανοίγει και φέτος τις πύλες της, Παρασκευή 26 Οκτώβρη στις 11μμ. Ένας ιστορικός χώρος ταυτισμένος με την ιστορία της Λάρισας, το καταφύγιο των Λαρισαίων και όχι μόνο, σημείο αναφοράς για όλους, μας αποδεικνύει κάθε χρόνο πως η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός είναι ταυτόσημα και όταν δίνονται όλα μαζί το αποτέλεσμα είναι ιδανικό.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και γιορτές έχει επιλεγεί ένα μουσικό σχήμα που απαρτίζεται από Λαρισαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, που θα γεμίσει μουσικά τα βράδια του χειμώνα. Στο ‘‘τιμόνι’’ του «ΜΥΛΟΥ 1927» ο Αλέξανδρος Τσιωνάς, ο Χρήστος Παπαχρήστος, η Αρετή Παπαναστασίου και η Μαρία Δεληγιάννη πλαισιωμένοι από τους μουσικούς Βαγγέλη Τσιαπλέ (μπουζούκι), Μιχάλη Ζουριδάκη (πλήκτρα), Δημήτρη Μακρυγιάννη (ντράμς), Γιάννη Κατσιανούλη (κιθάρα) και Γιάννη Καραμανιώλα (μπάσο). 

Μία παρέα κεφάτη, που θα μας απογειώσει με τις μουσικές της ερμηνείες και θα μας ταξιδέψει σε μουσικά περιπετειώδη ταξίδια, ντυνοντάς μας ζεστά τις νύχτες του χειμώνα.


Info:
Θα γίνει του... Μύλου. 
Έναρξη 26 Οκτωβρίου 2012.
«ΜΥΛΟΣ 1927», Γεωργιάδου 53, Λάρισα.
Τηλ.Κρατήσεων 2410256404.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.