Headlines News :

Δράσεις μαθητών.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 7:53 π.μ.


Του Δήμου Αγιάς.

Στις 27 Οκτωβρίου 2012 η ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οκτώ μαθητές του Sint Dimpna College από το Geel του Βελγίου, με δύο καθηγητές τους φιλοξενούνται από το Γυμνάσιο Αγιάς μέχρι τις 27 Οκτωβρίου στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Οι Βέλγοι μαθητές φιλοξενούνται από μαθητές του σχολείου.

Την Κυριακή όλοι μαζί επισκέφτηκαν τα Μετέωρα και την λίμνη Πλαστήρα. Την Δευτέρα μετά την επίσημη υποδοχή τους στο σχολείο έγιναν παρουσιάσεις από τους Έλληνες και Βέλγους μαθητές, για το σχολείο τους, την πατρίδα τους, την πόλη τους και τα αξιοθέατα. Ακολούθησε ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αγιάς, τα παλιά αρχοντικά,  αρχιτεκτονικά μνημεία και ενημέρωση για την ιστορία της περιοχής από τον κ. Ευάγγελο Τζιγκουνάκη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ψηφιδωτά με την καθοδήγηση του κ. Αχιλλέα Αρχοντή. Σήμερα Τρίτη οι μαθητές επισκέφθηκαν παραδοσιακό εργαστήρι επεξεργασίας  πηλού. 

Οι δράσεις των μαθητών θα συνεχιστούν με επισκέψεις σε αποστακτήριο τσίπουρου, σε εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων, με μάθημα παραδοσιακών χορών, ορειβασίας, ξενάγησης στη Λάρισα αλλά και στα παράλια του Δήμου Αγιάς.  

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.