Headlines News :

Ξεκινάει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 7:50 π.μ.

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στη Λάρισα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ.
 
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εγγραφές του Ελεύθερου Πανεπιστημίου στη Λάρισα. Ήδη εκατοντάδες σπουδαστές έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους και για τα δύο τμήματα τα οποία πρόκειται να ξεκινήσουν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου για τη Νεότερη Ιστορία και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου για τη Νομική (Οικογενειακό & Εργατικό Δίκαιο).

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο πρώτες εισηγήσεις των τμημάτων θα είναι ελεύθερες για να τις παρακολουθήσει το κοινό ως μια πρώτη γνωριμία του θεσμού του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με τους πολίτες της Λάρισας.


Σημαντικοί γνωστοί Ακαδημαϊκοί αλλά και επιστήμονες πρόκειται να κάνουν εισηγήσεις και στις δύο αυτές σημαντικές θεματικές ενότητες, ξεκινώντας με την Δρ. στην Ιστορία της Εκπαίδευσης και Πρόεδρο της Φιλολογικής, Ιστορικής, Αρχαιολογικής, Λαογραφικής Εταιρείας Θεσσαλίας κα. Ιουλία Κανδήλα, η οποία σε δύο εισηγήσεις της θα αναπτύξει το θέμα: «Η Λάρισα στον 20ο αιώνα». Οι διαλέξεις της Νεότερης Ιστορίας θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη από τις 5μμ έως τις 8μμ στο Μύλο, και της Νομικής (Οικογενειακό & Εργατικό Δίκαιο) κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Η κάθε θεματική ενότητα ολοκληρώνεται μετά από είκοσι έξι (26) τρίωρες διαλέξεις και το συνολικό ετήσιο κόστος είναι μόνο 80€.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν αναλυτικά τα προγράμματα του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου που αφορούν εκτός των δύο σημαντικών θεματικών ενοτήτων του και άλλους τομείς, όπως: Διακόσμηση, Λογοτεχνικό Εργαστήρι, Επεξεργασία Ψηφιακής Φωτογραφίας, Τεχνικές Άμυνας για Γυναίκες, Α’ Βοήθειες κλπ μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00 στον ισόγειο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου (Κούμα 28) και να επικοινωνούν από σταθερό τηλέφωνο στο 80.111.70.111, στο 2410625360 ενώ ηλεκτρονικά μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες μέσω facebook:politesengnosei ή με email: politesengnosei@gmail.com.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.