Headlines News :

Στους "Κουμπάρους".

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 8:04 π.μ.

Με την υποστήριξη του ArtandCity.gr

Πρεμιέρα έκανε προχθές η κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου στο "Μικρό Θέατρο".

Κατάμεστη η αίθουσα του Θεάτρου.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 9μμ. Σιγά σιγά αρχίσαμε να μαζευόμαστε όλοι για την πρεμιέρα των "Κουμπάρων" στο Μικρό Θέατρο. Μια επίκαιρη κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου.

Η Βιβή, ο Θάνος, η Χριστιάνα και ο Φώτης τέσσερις νέοι γύρω στα 35 στην Ελλάδα της κρίσης είναι τέσσερις ήρωες της διπλανής πόρτας. Αντιπροσωπέυουν την γκάμα όλων των Ελλήνων. Της καλής κοινωνικής τάξης αλλά και της αστικής. Τέσσερις άνθρωποι που τους δένει μια συγγένεια... και ένα μεγάλο μυστικό για τον καθένα τους. 

Μια ξεκαρδιστική τραγωδία που μπορεί να καταλήξει και σε... κωμωδία, το κοινό άλλωστε αποφασίζει γι αυτό... 

Γρήγορη έξυπνη πλοκή. Ηθοποιοί που δεν λένε απλά τα λόγια τους αλλά το ζούνε. Σκηνοθεσία έξυπνη με το κοινό να συμμετέχει ενεργά και μουσική επένδυση γάντι για τις καταστάσεις των ηρώων. Απλά και λιτά σκηνικά που σε βάζουν στο ύφος του έργου. Κείμενο απλό, καθημερινό που αν δεν έπεφτε σε μερικές ατάκες του τύπου "ομορφάντρα" ίσως και να γινότανε κλασσικό.

Μια διασκεδαστική βραδιά όπου αξίζει τον κόπο να τη ζήσουν όλοι. Μια παράσταση που θα σε διασκεδάσει, θα σε κάνει να γελάσεις, να δεις το εαυτό σου στη σκηνή, να προβληματιστεις αλλά στο τελος να φύγει άλλος άνθρωπος. 

Αυτή είναι και η μαγεία του θεάτρου. Ας μη το ξεχνάμε άλλωστε...

Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.

Περισσότερα για την παράσταση εδώ.  
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.