Headlines News :

«20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα».

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 7:52 π.μ.

Δια χειρός David Fincher.

Ο λόγος για τη νέα εκδοχή της μεταφοράς του κλασσικού μυθιστορήματος του Ιούλιου Βερν «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» στη μεγάλη οθόνη.


Μετά τις κινηματογραφικές επιτυχίες «The Social Network» (η ιστορία της δημιουργίας της δημοφιλούς ιστοσελίδας του Facebook), τη μεταφορά στο Χόλυγουντ της επίσης επιτυχημένης σουηδικής (αρχικά) παραγωγής, «Το Kορίτσι με το Tατουάζ», («The Girl with the Dragon Tattoo»), αλλά και την ολοκλήρωση των πρώτων δύο επεισοδίων της σειράς «House of Cards» με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey, η οποία θα μεταδίδεται και από το διαδίκτυο, ο σκηνοθέτης David Fincher κάνει ήδη σχέδια για την επόμενη δουλειά του στον κινηματογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Fincher θέλει το στενό του φίλο, Brad Pitt να πρωταγωνιστεί στο ρόλο του ναύτη Ned Land, ρόλο που αρχικά είχε ερμηνεύσει ο Kirck Douglas στην πρωτότυπη κινηματογραφική μεταφορά του έργου το 1954. Και ενώ ο σκηνοθέτης περιμένει το «πράσινο φως» από την εταιρία της Disney (που ακόμα «ζυγίζει» το κόστος της ταινίας), σκέφτεται να ζητήσει τη βοήθεια του σεναριογράφου Andrew Kevin Walker (γνωστού από τη δουλειά του στην ταινία «Seven»), προκείμενου ο ίδιος να προχωρήσει σε κάποιες προσαρμογές του σεναρίου που έγραψε ο Scott Z. Burns. Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο, η εκδοχή του David Fincher στις «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» αναμένεται να παρουσιαστεί σε τρισδιάστατη εικόνα (3D).

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.