Headlines News :

Ταινίες της εβδομάδας.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 8:05 π.μ.

25 - 31 Οκτωβρίου 2012.

Ακούσατε ακούσατε. Τι και αν καθυστερήσαμε λίγο. Όλες οι ταινίες της Θεσσαλίας εδώ. Κινηματογραφικές Λέσχες, αίθουσες κινηματογραφων, προβολές στο πανεπιστήμιο, όλα εδώ. Μαζεμένα. Για να μή χάνεστε. Α! Και η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας θα προστίθεται στο πρόγραμμα όταν ανακοινώνεται η ταινία της ψηφοφορίας.


Αναλυτικά οι ταινίες και το πρόγραμμα όλων των αιθουσών της Θεσσαλίας παρακάτω.


Καλή κινηματογραφική βδομάδα...


ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΑ.
Ο Τζάκι Κόγκαν είναι ένας επαγγελματίας μπράβος, που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει. Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, ο Κόγκαν θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.
Σκηνοθεσία: Αντριου Ντόμινικ
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Ρέι Λιότα, Ρίτσαρντ Τζένκινς
Κατηγορία: Αστυνομικό
Διάρκεια: 105'
Επίσημος Τίτλος: KILLING THEM SOFTLY.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ.


Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν.
Η Έβα βάζει στην άκρη την καριέρα της για να φροντίσει το νεογέννητο Κέβιν. Η σχέση μητέρας και γιου είναι ιδιαίτερα δύσκολη από τα πρώτα χρόνια ζωής του. Στην ηλικία των 15, ο Κέβιν κάνει κάτι παράτολμο. Εγκληματικό. Κι ασυγχώρητο. Η Έβα παλεύει με το θρήνο και το αίσθημα ευθύνης που την πνίγει. Αναρωτιέται αν τον αγάπησε ποτέ. Σε ποιο βαθμό ευθύνεται εκείνη για τις πράξεις του; 
Σκηνοθεσία: Λιν Ράμσι. 
Πρωταγωνιστούν: Τίλντα Σουίντον, Εζρα Μίλερ, Τζον Σι Ράιλι.
Κατηγορία: Δράμα.
Διάρκεια: 110΄. 
Επίσημος τίτλος: We Need to Talk About Kevin.
Trailer: We need to talk about kevin.
Πόλη: ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας, Τρίτη 30/10/2012, 10μμ, Παυσίλιπο).  
 
THE COMPANY MEN.
O Μπόμπι Γουόκερ (Μπεν Άφλεκ) ζει το τέλειο αμερικανικό όνειρο: έχει μία καλή δουλειά, μία όμορφη οικογένεια, μία λαμπερή Porsche στο γκαράζ. Όμως μετά τη συρρίκνωση της εταιρείας του, τόσο αυτός, όσο και οι συνάδερφοί του Φιλ Γούντγουρντ (Κρις Κούπερ) και Τζιν ΜακΚλάρι (Τόμι Λι Τζόουνς) μένουν άνεργοι και αναγκάζονται να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους ως άντρες, σύζυγοι και πατέρες. Ο Μπόμπι βρίσκει ξανά τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή του για ζωή, χτίζοντας σπίτια, σε συνεργασία με τον κουνιάδο του (Κέβιν Κόστνερ), δουλειά στην οποία μπορεί μεν να μην κάνει χρήση όλων των προσόντων του, που τον κάνει ωστόσο να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από το να κυνηγάς συνεχώς μεγάλες και προσοδοφόρες συμφωνίες. Με χιούμορ, πάθος και έντονη παρατηρητικότητα, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζον Γουέλς ("ER", "Τhe West wing” και "Southland ") μας εισάγει στη νέα πραγματικότητα του αμερικανικού ονείρου.
Σκηνοθεσία: Τζον Γουέλς
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Κρις Κούπερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Κέβιν Κόστνερ, Μαρία Μπέλο, Ρόζμαρι ΝτεΓουϊτ, Κρεγκ Τ. Νέλσον
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 104'
Επίσημος Τίτλος: THE COMPANY MEN.

Trailer: The Company Men.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ (Κινηματογραφική Λέσχη Βόλου, Παρασκευή 26/10/2012, 9:30μμ, Μεταξουργείο).
 
Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία.
Oι θρυλικοί Αστερίξ κι Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη…
Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράρ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ,Εντουάρ Μπαέρ,Γκιγιόμ Γκαλιέν,Κατρίν Ντενέβ,Βενσάν Λακόστ
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 109'
Επίσημος Τίτλος: ASTERIX & OBELIX: GOD SAVE BRITANIA.

Trailer:  Asterix & Obelix: God Save Britannia.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ.


Το Μπλόκο.
17 Αυγούστου 1944, χαράματα Παρασκευής. Κοντά στις 2.30 το πρωί ξεκινά το δράμα της ομαδικής σφαγής που θα ακολουθήσει όταν ανέβει ο ήλιος ψηλά. Δεκάδες γερμανικά καμιόνια περικυκλώνουν τις γύρω περιοχές που περικλείουν την Κοκκινιά, από Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Δαφνί και Ρέντη μέχρι Κερατσίνι, Φάληρο και Πειραιά, ο κλοιός σφίγγει. Περί τους 3.000 βαριά οπλισμένους με πολυβόλα, όλμους, μυδράλια, ταχυβόλα, αυτόματα, Γερμανούς και Ελληνες ταγματασφαλίτες κυκλώνουν την πόλη που εκείνη την ώρα κοιμάται. Επικεφαλής της κτηνωδίας που θα εξελιχθεί σε λίγες ώρες, ο συνταγματάρχης Πλυντζανόπουλος, ο ταγματάρχης Γιώργος Σγούρος και ο διοικητής του μηχανοκίνητου τμήματος της Αστυνομίας Νίκος Μπουραντάς. Μετά την απελευθέρωση οι δοσίλογοι επικεφαλής του μεγάλου μπλόκου της Κοκκινιάς δικάστηκαν και αθωώθηκαν... 
Σκηνοθεσία: Αδωνις Κύρου.
Πρωταγωνιστούν: Μάνος Κατράκης, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Φέρτης, Αλεξάνδρα Λαδικού, Ξένια Καλογεροπούλου, Ζορζ Σαρρή. 
Κατηγορία: Πολιτική.
Διάρκεια: 77'.
Trailer: Το Μπλόκο.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Λέσχη Ιατρικής, Κτίριο Κατσίγρα, Πέμπτη 25/10/2012, 10μμ, Είσοδος Ελεύθερη).

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Η ιστορία του Έλληνα ναυσιπλόου κι ευεργέτη της Ελλάδας και της Ρωσίας, Ιωάννη Βαρβάκη είναι ένα επικό παραμύθι που ξεκινάει από τα φτωχικά Ψαρά πριν την επανάσταση των Ελλήνων κατά των Τούρκων, φτάνει μέχρι την αυλή της Αικατερίνης της Μεγάλης και τις ρωσικές στέπες και καταλήγει στην επαναστατημένη Ελλάδα του 1821. Κουρσάροι στο Αιγαίο, πολιτικά παιχνίδια στην αυλή της τσαρίνας της Ρωσίας, η ανακάλυψη κι εκμετάλλευση του χαβιαριού από τον αυτοδημιούργητο Έλληνα Ιωάννη Βαρβάκη, πολύπλοκες συνομωσίες των μεγάλων δυνάμεων της εποχής στην πλάτη των Ελλήνων, έρωτες, φιλίες, προδοσίες και οικογενειακά δράματα συνθέτουν τη μυθιστορηματική ζωή αυτού του παράξενου και ταυτόχρονα τόσο εμβληματικού κι ελκυστικού Έλληνα.
Σκηνοθεσία: Γιαννης Σμαραγδής.
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατριν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Λάκης Λαζόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Κατηγορία: Εποχής.
Διάρκεια: 101'.
Επίσημος Τίτλος: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Trailer: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ. 
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ.
 
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
Όταν ο Καμ Μπρέιντι, για πολλά χρόνια μέλος του Κογκρέσου διαπράττει μια μεγάλη δημόσια γκάφα πριν τις επερχόμενες εκλογές, ένα ζευγάρι αδίστακτων συμβούλων βάζει απέναντί του έναν αντίπαλο υποψήφιο, ο οποίος διεκδικεί και αυτός την προτίμηση του εκλογικού σώματος στην Βόρεια Καρολίνα. Ο άνθρωπος τους: ο αφελής Μάρτι Χάγκινς, διευθυντής του τοπικού γραφείου τουρισμού. Στην αρχή, ο Μάρτι φαίνεται να είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή, αλλά, με τη βοήθεια της υποστήριξης των νέων χορηγών του και του αδίστακτου υπεύθυνου της προεκλογικής του καμπάνιας, γρήγορα μετατρέπεται σε έναν ικανό υποψήφιο που θέτει σε αμφιβολία τη φαινομενικά σίγουρη εκλογή του χαρισματικό Καμ. Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις, οι λεκτικές ύβρεις κλιμακώνονται σε τραυματισμούς, και η μοναδική έγνοια τους είναι πως θα εξαφανίσουν από προσώπου γης ο ένας τον άλλο.
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς.
Πρωταγωνιστούν:
Γουίλ Φερέλ, Ζακ Γαλυφιανάκης, Μπράιαν Κοξ, Τζέισον Σουντέικις.
Κατηγορία:
Κωμωδία.
Διάρκεια:
86'.
Επίσημος Τίτλος:
THE CAMPAIGN.

Trailer: The Campaign. 
Πόλη: ΒΟΛΟΣ.
 
Άλπεις.
Μία αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, ο προπονητής της, μία νοσοκόμα, ένα τραυματιοφορέας. Απόκληροι άνθρωποι με άγνωστο παρελθόν, αποτελούν τους ετερόκλητους συνεργάτες μίας παράδοξης επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών: αν έχασες τον άνθρωπό σου και το χτύπημα είναι απότομο και βαρύ, κάποιος από αυτούς θα τον αντικαθιστά για λίγες ώρες την ημέρα, θα φορά τα ρούχα, θα μάθει τις συνήθειες, θα λέει τις χαρακτηριστικές του ατάκες. Μέχρι να σταθείς στα πόδια σου, να ξεπεράσεις τον πόνο και να πας μπροστά. Ο τραυματιοφορέας που φέρεται και ως αρχηγός της σπείρας, τους ανακοινώνει και το όνομα της: «Αλπεις». Γιατί το μεγαλείο τους είναι αναντικατάστατο από κάθε άλλη οροσειρά στον κόσμο, ενώ εκείνες μπορούν να γεμίσουν οποιοδήποτε κενό με ευκολία.  Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος.
Πρωταγωνιστούν: Αριάν Λαμπέντ, Αγγελική Παπούλια, Αρης Σερβετάλης, Τζόννυ Βεκρής, Σταύρος Ψιλάκης, Ευθύμης Φιλίππου, Ευτυχία Στεφανίδου, Κωνσταντίνα Παπούλια, Σωτήρης Παπασταματίου, Τίνα Παπανικολάου, Νίκος Γαλγαδάς, Μαρία Κυροζή, Φώτης Ζάχος
Κατηγορία: Ανεξάρτητος Ελληνικός Κινηματογράφος. 
Διάρκεια: 93΄. 
Trailer: Άλπεις. 
Πόλη: Λάρισα (Smoking & Drinking Cinema, Stage Club, Τετάρτη 31/10/2012, 9:45μμ, Είσοδος Ελεύθερη).
 
ΛΟΡΑΞ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ).
Η ταινία αφηγείται με μοναδικά χρώματα την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους, και αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.
Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό.
Ακούγονται οι φωνες των: Παύλος Χαϊκάλης, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Γιώργος Ματαράγκας,Γιάννης Στεφόπουλος, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Ντίνος Σούτης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Μαρίζας, Τέτα Κωνσταντά, Βίνα Παπαδοπούλου.
Κατηγορία: Animation.
Διάρκεια: 86'
Επίσημος Τίτλος: THE LORAX GR

Trailer: Λόραξ.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Κινηματογράφος για παιδιά, Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων, Κυριακή 21/10/2012, 11:30 & 17:30).

Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο.
Παρόλο που έχει χάσει τη δουλειά του πρόσφατα, ο Michel ζει ευτυχισμένος με την γυναίκα του Marie-Claire. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο για πάνω από τριάντα χρόνια. Τα παιδιά και τα εγγόνια τους τους δίνουν χαρά, όπως και οι καλοί φίλοι που τους περιβάλλουν. Είναι και οι δύο περήφανοι για τους πολιτικοποιημένους αγώνες και τις ηθικές αξίες τους. Όμως, αυτή η ευτυχία θα διαταραχθεί από δύο οπλισμένους νεαρούς που θα τους επιτεθούν βίαια και θα αρπάξουν τα χρήματα που τους δώρισαν οι φίλοι τους για ένα ταξίδι στο Κιλιμάντζαρο. Το σοκ γίνεται μεγαλύτερο όταν ανακαλύπτουν ότι την επίθεση την είχε οργανώσει ο Christophe, ένας πρώην συνάδελφος του Michel, που απολύθηκε την ίδια μέρα με εκείνον. Τα πράγματα μπλέκουν κι άλλο, αφού ο Christophe μεγαλώνει μόνος του τα δύο μικρά αδέρφια του. 
Σκηνοθεσία: Robert Guédiguian.
Πρωταγωνιστούν: Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gérard Meylan.
Κατηγορία: Δράμα.
Διάρκεια: 107΄.
Επίσημος Τίτλος: Les Neiges du Kilimandjaro.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων, Μύλος Ματσόπουλου, Τετάρτη - Κυριακή, 8μμ & 10:15μμ).

Η ΑΡΠΑΓΗ 2
Όταν ο Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται, αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει...
Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μέγκατον.
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις, Ράντε Σερμπέτζια.
Κατηγορία: Περιπέτεια.
Διάρκεια: 91'.
Επίσημος Τίτλος: Taken 2.
Trailer: Taken 2.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ.

Ρεμπέτικο.
Η Αντριάννα, η γυναίκα του ρεμπέτη τραγουδιστή Παναγή, θα φέρει στον κόσμο την μικρή Μαρίκα. Η σχέση τους δεν είναι καλή και σε έναν από τους καυγάδες τους ο Παναγής θα σκοτώσει κατά λάθος την Αντριάννα. Μετά από χρόνια η Μαρίκα γνωρίζει τον Γιάννη, που κάνει τον ταχυδακτυλουργό Χουάν, και κάνουν ένα παιδί. Μετά την γέννηση του παιδιού, ο ταχυδαχτυλουργός Χουάν, βλέποντας ότι η δουλειά του δεν έχει πέραση, αποφασίζει να φύγει από την Ελλάδα. Η Μαρίκα μαζί, με τον φίλο της, τον βιολιστή Γιωργάκη, θα βρεθούν στην ταβέρνα όπου εμφανίζεται ο Μπάμπης με το συγκρότημά του. 
Σκηνοθεσία: Κώστας Φέρρης.
Πρωταγωνιστούν:  Σωτηρία Λεονάρδου (Μαρίκα), Νίκος Καλογερόπουλος (Μπάμπης), Μιχάλης Μανιάτης (Γιωργάκης), Θέμις Μπαζάκα (Αντριάννα), Νίκος Δημητράτος (Παναγής), Κωνσταντίνος Τζούμας (Γιάννης), Βίκυ Βανίτα (Ρόζα), Σπύρος Μαβίδης (Φώντας).  
Κατηγορία: Ελληνική.
Διάρκεια: 150΄.
Trailer: Ρεμπέτικο.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Λέσχη Ιατρικής, Κτίριο Κατσίγρα, Τρίτη 30/10/2012, 10μμ, Είσοδος Ελεύθερη).
 
BARBIE: Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΟΠΣΤΑΡ.
Η πριγκίπισσα Τόρι, ονειρεύεται να ξεφύγει από τη ζωή στο κάστρο και τα καθήκοντα της και να ζει διασκεδαστικά όπως η αγαπημένη της ποπ σταρ Κέιρα! Όταν η Κέιρα, έρχεται στο κάστρο για να δώσει συναυλία, οι δύο τους συναντιούνται και αμέσως γίνονται κολλητές φίλες, καθώς καταλαβαίνουν πόσα κοινά έχουν! Η καθεμιά εύχεται να μπορούσε να ζήσει τη ζωή της άλλης!Με τη βοήθεια του μαγικού μικρόφωνου της Κέιρα και της μαγικής βούρτσας μαλλιών της Τόρι, οι δύο πρωταγωνίστριες, καταφέρνουν να πάρει η μία τη μορφή της άλλης και να ζήσουν το όνειρό τους, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα! Όσο όμως τα κορίτσια απολαμβάνουν το όνειρό τους, ο μάνατζερ της Κέιρα, ο Λίαμ, μαθαίνει το μυστικό του βασιλείου: την ύπαρξη μαγικών λουλουδιών τα οποία παράγουν μεγάλα διαμάντια και είναι η πηγή ζωής του βασιλείου! Τυφλωμένος από ματαιοδοξία, ο Λίαμ απαγάγει την Τόρι, η οποία όμως είναι η Κέιρα, με σκοπό να τον καθοδηγήσει στο παλάτι για να βρει και να κλέψει το διαμαντένιο φυτό! Θα καταφέρει άραγε η πραγματική Τόρι να σώσει τη φίλη της, το βασίλειο και να καταφέρει να τραγουδήσει πρώτη φορά μόνη της μπροστά σε όλους τους θαυμαστές της Κέιρα;
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 76'.
Επίσημος Τίτλος: BARBIE AND THE POPSTAR.
Trailer: BARBIE, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ & Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ.

IN TIME.
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Άντριου Νίκολ ("Lord of War", "Gattaca") επιστρέφει με ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, με πρωταγωνιστές Στο μέλλον, το γονίδιο της ηλικίας έχει σχεδιαστεί να σταματά τη λειτουργία του, όταν τα ανθρώπινα σώματα φτάνουν στα 25 τους χρόνια. Για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός, ο ίδιος ο χρόνος έχει γίνει εμπορεύσιμο προϊόν. Έτσι οι πλούσιοι μπορούν να ζουν για πάντα, ενώ οι φτωχοί αγωνίζονται να επιβιώσουν. Σε αυτή την κοινωνία, δύο εραστές - που ανήκουν στα δύο αντίθετα ταξικά άκρα - βρίσκονται κυνηγημένοι από αξιωματούχους επιβολής της τάξης, γνωστούς ως "Timekeepers", κατηγορούμενοι για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν. 
Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ.
Πρωταγωνιστούν: Τζάστιν Τιμπερλέικ, Αμάντα Σίφριντ, Κίλιαν Μέρφι, Άλεξ Πέτιφερ, Ολίβια Ουάιλντ.
Κατηγορία: Περιπέτεια.
Διάρκεια: 109'.
Επίσημος Τίτλος: IN TIME.

Trailer: In Time.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, Χατζηγιάννειο, Τρίτη 30/10/2012, 7μμ & 9:30μμ).
 
BRAVE.
Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ. Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.
Σκηνοθεσία: Μαρκ Αντριους, Μπρέντα Τσάπμαν
Ακούγονται οι φωνες των: Ιωάννας Πηλιχού, Σάκη Μπουλά, Ελένης Τσαλιγοπούλου.
Κατηγορία: Animation.
Διάρκεια: 100'.
Επίσημος Τίτλος: BRAVE GR.

Trailer: Brave.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ.

ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
Ο Γούντι Άλεν παρουσιάζει μια νέα, ανάλαφρη κωμωδία. Το “To Rome With Love” είναι ένα καλειδοσκοπικό κουαρτέτο ιστοριών, που λαμβάνουν χώρα σε μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις του κόσμου, και οι πρωταγωνιστές του είναι: ένας γνωστός αρχιτέκτονας που ξαναζεί τη νιότη του· ένα ένας μέσος, συνηθισμένος ρωμαίος που ξαφνικά μετατρέπεται σε μεγάλη διασημότητα· ένα νεαρό ζευγάρι από την επαρχία, που χωρίζεται και πηγαίνουν διαφορετικές ερωτικές συναντήσεις· και ένας αμερικανός οπερατικός σκηνοθέτης, που προσπαθεί να ανεβάσει έναν καλλίφωνο νεκροθάφτη πάνω στη σκηνή της όπερας.
Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν.
Πρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Ρομπέρτο Μπενίνι, Ορνέλα Μούτι, Άλεκ Μπόλντγουιν, Τζούντι Ντέιβις.
Κατηγορία: Ρομαντική Κομεντί.
Διάρκεια: 112'.
Επίσημος Τίτλος: TO ROME WITH LOVE.

TrailerTo Rome With Love.
Πόλη: ΚΑΡΔΙΤΣΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ.

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!
Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη, ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκαρθ, Έρικ Ντάρνελ, Κόνραντ Βέρνον.
Ακούγονται οι φωνές των: Σπύρου Ζουπάνου, Γεράσιμου Γενατά, Πέτρου Δαμούλη, Κατερίνα Γκιργκίς, Θάνου Καλλίρη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Ορέστη Ανδρεαδάκη.
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 93'
Επίσημος Τίτλος: MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED GR. 
TrailerMadagascar 3: Europe's Most Wanted Trailer. 
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

Ο Τζόνι Πήρε τ` Οπλο του.
Ο Τζώνυ πάει στον πόλεμο και τραυματίζεται τόσο άσχημα που μένει μόνο ένα κομμάτι κρέας. Χωρίς πρόσωπο, χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, χωρίς ακοή. Καθηλωμένος στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου προσπαθεί να επικοινωνήσει με το μοναδικό πράγμα που του έχει απομείνει. Το μυαλό του! 
Σκηνοθεσία: Dalton Trumbo.
Πρωταγωνιστούν: Timothy Bottoms, Kathy Fields, Donald Sutherland.
Κατηγορία:  Δράμα. 
Διάρκεια: 111΄. 
Επίσημος Τίτλος: Johnny Got His Gun.
Trailer: Johnny Got His Gun.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Αυτόνομο Στέκι Ιατρικής, Παρασκευή 26/10/2012, 8:30μμ, Είσοδος Ελεύθερη).
  
STEP UP REVOLUTION 4.
Η Έμιλι, η κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία, φτάνει στο Μαϊάμι με τη φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Ερωτεύεται τον Σον, έναν νεαρό που είναι αρχηγός μιας μοντέρνας ομάδας χορού που κάνει απρόβλεπτα χάπενινγκ. Η ομάδα ονομάζεται ΜΟΒ και προσπαθεί να κερδίσει ένα διαγωνισμό χορού για να βρει χορηγό, σύντομα όμως ο πατέρας της Έμιλι απειλεί να αγοράσει την ιστορική γειτονιά των ΜΟΒ για να την απαλλοτριώσει, διώχνοντας χιλιάδες ανθρώπους από την περιοχή τους. Η Έμιλι μαζί με τον Σον και τους ΜΟΒ θα πρέπει ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε οι χορευτικές τους εμφανίσεις να γίνουν κινήσεις διαμαρτυρίες, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν το όνειρό τους: να παλέψουν για έναν ανώτερο σκοπό.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Σπιρ.
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκούζμαν,Κάθριν ΜακΚόρμικ, Πίτερ Γκάλαχερ, Μίσα Γκάμπριελ, Κλιοπάτρα Κόουλμαν
Κατηγορία: Μιούζικαλ.
Διάρκεια: 99'.
Επίσημος Τίτλος: STEP UP REVOLUTION 4.

Trailer: STEP UP 4 Revolution.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Λάρισας: εδώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Βόλου: εδώ & εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καρδίτσας: εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Τρικάλων: εδώ & εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.