Headlines News :

Ο Γιατρός με το στανιό.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 7:59 π.μ.

...επιστρέφει και πάλι στη Λάρισα, στην αυλή του Μύλου.

Από την ερχόμενη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 επαναλαμβάνονται οι παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου» με την κωμωδία του Μολιέρου: «ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ» στο νέο «Θέατρο Αυλή του Μύλου».

Η παράσταση που άρεσε ιδιαίτερα και απέσπασε θετικά σχόλια, θα παίζεται για 2 εβδομάδες, μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα εκτός Δευτέρας και Τρίτης με ώρα έναρξης 9.15μμ.


Είναι πολλοί θεατρόφιλοι που δεν κατάφεραν να δούν την παράσταση στη διάρκεια του Καλοκαιριού και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να χαρούν την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου, χωρίς καύσωνες και μάλιστα σ΄έναν υπέροχο χώρο, όπως είναι η «Αυλή του Μύλου».



Η ευρηματική σκηνοθεσία είναι του Κώστα Τσιάνου που έκανε και την ελεύθερη απόδοση του κειμένου.

Η σκηνογραφική παρέμβαση είναι του Γιάννη Πέτρου. Ο Σπύρος Καβαλιεράτος έκανε την ενορχήστρωση των τραγουδιών που τα περισσότερα τα ερμηνεύει μοναδικά η πρωταγωνίστρια του θεάτρου Ελένη Ουζουνίδου, ο Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, και ο Σταύρος Nικολαϊδης που παίζει με αριστοτεχνικό τρόπο τον ψευτογιατρό Σγαναρέλο.

Ο βετεράνος του «Θεάτρου Τέχνης» Περικλής Καρακωνσταντόγλου για άλλη μια φορά, απόδεικνύει την σπουδαία υποκριτική του στόφα, όπως και ο Χάρης Φλέουρας, η Άννα Γκλέτσου, ο Βασίλης Γιαβρής και η Ιωάννα Δημακοπούλου που δημιουργούν εξαιρετικές ερμηνείες.

Για τις τελευταίες παραστάσεις Ισχύουν τα εισιτήρια που διανέμει ο Ο.Γ.Α.

Λόγω τις οικονομικής κρίσης οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ και 7€ για όλους τους νέους (μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.