Headlines News :

Σύλλογος Φίλων της Μουσικής.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 7:47 π.μ.

Ιδρύθηκε στον Αλμυρό Βόλου.


Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό με έδρα τον Αλμυρο. Πρόκειται για τον «Σύλλογο Φίλων Της Μουσικής Αλμυρου» το καταστατικό του οποίου υπογράφουν 20 μουσικόφιλοι συμπολίτες ως ιδρυτικά μέλη.


Μερικοί από τους σημαντικότερους σκοπούς του Συλλόγου, είναι: η εξάπλωση και η προαγωγή της μουσικής παιδείας στην πόλη του Αλμυρου και την ευρύτερη περιοχή, η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας.η συνεργασία καλλιτεχνών η σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης. η μελέτη και έρευνα της μουσικής.η ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή σε μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. η διάσωση και διάδοση των μουσικών εθίμων, παραδόσεων και γενικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Στα άμεσα σχέδια του συλλόγου είναι η ίδρυση γραφείου και λέσχης για την διευκόλυνση της επικοινωνίας των μελών, η οργάνωση ομιλιών, διαλέξεων, εργαστηρίων, εκθέσεων και προβολών (σχετικού με τη μουσική περιεχομένου), η οργάνωση σεμιναρίων και επιμορφωτικών κέντρων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, η έκδοση περιοδικού ενημερωτικού εντύπου και ιστοσελίδας, η πραγματοποίηση μελετών και μουσικών εκδηλώσεων, η οργάνωση και διατήρηση οπτικοακουστικού αρχείου και οι συνεργασίες με ενώσεις και αρχές.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.