Headlines News :

Αλλαγές στο πιστοποιητικό θανάτου της ηθοποιού Νάταλι Γουντ.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 7:53 π.μ.

Αλλαγές έγιναν στο πιστοποιητικό θανάτου της Νάταλι Γούντ, μετά από νέα στοιχεία που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση σχετικά με το πώς ακριβώς δόθηκε τελικά το τραγικό τέλος στη ζωή της ηθοποιού. Το Νοέμβριο του 1981, η Γούντ πνίγηκε, το διάστημα που παραθέριζε στο νησί Καταλίνα, κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας. Την άτυχη γυναίκα συνόδευε στις διακοπές της ο σύζυγος της, Ρόμπερτ Βάγκνερ, τηλεοπτικός αστέρας, αλλά και ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γουόκεν.

Μέχρι πρόσφατα, στο μοιραίο πιστοποιητικό θανάτου αναφέρονταν ότι η Γουντ πέθανε από ατύχημα, δηλαδή από πνιγμό. Σήμερα, μετά και τις επιπρόσθετες καταθέσεις μαρτύρων - που αναφέρουν ότι το βράδυ πριν από το τραγικό περιστατικό το ζεύγος Γουντ- Βάγκνερ είχε λογομαχήσει έντονα - αναφέρεται ότι ο θάνατος της καλλιτέχνιδας οφείλεται σε πνιγμό και άλλα αδιευκρίνιστα αίτια. Να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος του γιότ στο οποίο έμεναν οι ηθοποιοί είχε αρχικά αποκρύψει από τις Αρχές το περιστατικό της λογομαχίας του ζευγαριού, που κατά τη γνώμη του οδήγησε στο θάνατο της Γουντ. Η αλλαγή στην κατάθεση του σε συνδυασμό με μαρτυρίες άλλων ανθρώπων, αλλά και με την αναφορά της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με την οποία η Γουντ έφερε μελανιές στο σώμα της και μια αμυχή στο πρόσωπο της, δίνουν κάποια βάση στις υποθέσεις των ερευνητών ότι ο συγκεκριμένος θάνατος ίσως και να μην ήταν ατύχημα. Από την άλλη, το γεγονός ότι η Γουντ είχε καταναλώσει αλκοόλ τη νύχτα πριν πέσει στη θάλασσα ενισχύει την πιθανότητα η ίδια να πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να ανέβει στη σωσίβια λέμβο και να επιστρέψει στο γιοτ.

Παρόλο που τα νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση υποχρέωσαν τις αρχές να τροποποιήσουν τη διατύπωση στο πιστοποιητικό θανάτου, βάζοντας ένα «ερωτηματικό» στα πιθανά αίτια του συμβάντος, η υπόθεση δεν φαίνεται να κλείνει οριστικά, εφόσον δεν έχει απαντηθεί ακόμα με βεβαιότητα πώς πέθανε η Γουντ. Το μυστήριο λοιπόν παραμένει άλυτο.

Το υποκριτικό ταλέντο της Νάταλι Γουντ της είχε προσφέρει διακρίσεις, ανάμεσα σε αυτές και η υποψηφιότητα της για Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου στον «επαναστάτη χωρίς αιτία», όπου η ίδια πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τζέιμς Ντιν. Ακόμη η ίδια υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου στις ταινίες «Splendor in the Grass» και «Love with the Proper Stranger».
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.