Headlines News :

Σε Τύρναβο - Ελασσόνα ο "Γιατρός" του Θεσσαλικού.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 8:00 π.μ.

Από τον Τύρναβο, την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου 2012, στις 9 το βράδυ στο «Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου - Λατόμι», ξεκινάει και πάλι τις παραστάσεις του το Δη.Πε.Θε. Λάρισας - «Θεσσαλικό Θέατρο», στα πλαίσια της Καλοκαιρινής του περιοδείας, με την κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου.

Στη συνέχεια την Τετάρτη 29/8/2012, ο «Γιατρός με το στανιό» θα παιχτεί στην Ελασσόνα, στο «Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο- Ελασσόνας», την Πέμπτη 30/8/2012 στην Καλαμπάκα, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 στην Στυλίδα και την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 κλείνει την φετινή του περιοδεία με παράσταση στα Τρίκαλα στο «Θέατρο Φρουρίου».


Οι παραστάσεις στη Λάρισα στο «Θέατρο αυλή του Μύλου» θα ξεκινήσουν και πάλι, από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 9.15μμ, και θα δίνονται από Τετάρτη έως και Κυριακή, με είσοδο 10€ για τους μεγάλους και 7€ για τους νέους και παιδιά.

Την σκηνογραφική επιμέλεια της παράστασης, είχε ο Γιάννης Πέτρου, την μουσική επιμέλεια ο Σπύρος Καβαλλιεράτος και τις ενδυμασίες έκανε η Ρίκη Τσικαρδώνη.

Τους ρόλους παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά που εμφανίζονται: Σταύρος ΝικολαΪδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.

Τιμές εισιτηρίων κανονικό: 10€ – Φοιτ. Μαθητ: 7€.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει το πρωϊ: 10πμ – 2.30 μμ, της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και το απόγευμα από της 7μμ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΦΡΟΥΡΙΟΥ».
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.