Headlines News :

Το καλοκαίρι θα'ρθει...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 29 Μαΐου 2012 7:53 π.μ.

Γράφει η Σοφία Χολέβα.

Καθόμαστε όλοι σε μια καρέκλα κάτι περιμένοντας. Άλλοι το καλοκαίρι που δε λέει να έρθει, άλλοι τις εκλογές και οι περισσότεροι να πληρωθούμε, αφού όλο και από κάπου θα μας χρωστάνε.


Κακό πράγμα η αναμονή, ειδικά όταν γύρω σου όλα σε διαβεβαιώνουν πως αυτό που θα έρθει θα είναι χειρότερο από αυτό που έχεις τώρα(πόσο πιο χάλια). Μόνο το καλοκαίρι, μόνο αυτό μας σώζει και η ελπίδα ότι όπου να'ναι θα φανεί.


Είναι κι αυτές οι ατελείωτες εβδομάδες των Δευτέρων, που δε λένε να περάσουν. Είναι τα μπάνια που δεν τα βλέπεις ούτε καν με τα κιάλια αν και άνετα έκανες καταδύσεις στο βυθό της Φαρσάλων το περασμένο Σάββατο. 


Είναι και οι φάτσες των ανθρώπων στο δρόμο, ταλαίπωρες και στεναχωρημένες. Παντού συζητάνε για το ευρώ που μπορεί να γίνει δραχμή, για τους πολιτικούς που τα φάγανε αλλά εμείς ακόμα να το χωνέψουμε, για τις μίζες, τις δόσεις, για τον τουρισμό που φέτος αναμένεται να πιάσει πάτο.


Μα όλοι περιμένουν το κάτι καινούργιο, ότι κάποιος από μηχανής θεός θα φανεί και θα τους σώσει, μπας και αλλάξει κάτι και γλιτώσουμε την καταστροφή την τελευταία στιγμή, δίπλα σε λόφους σκουπιδιών, φρακαρισμένα φρεάτια, ξενοίκιαστα μαγαζιά.

Όλοι αναζητούμε έξοδο κινδύνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα έρθει με κόντρα τον καιρό, μαζί του θα έρθουν και καινούργιες θύελλες, μέχρι τότε γυρίζουμε όλοι στις καρέκλες μας και περιμένουμε. Εύχομαι αυτό που θα φέρει η επόμενη μέρα να το αντιμετωπίσουμε όλοι με ομοψυχία, γενναιότητα και θάρρος...


blog:
http://scholeva.blogspot.com/
Email: sofia.choleva@gmail.com
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.