Headlines News :

3ο Αντάμωμα των φίλων της Παράδοσης.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 7:58 π.μ.

Στη Μαγνησία.

Φίλοι της Λαϊκής μας Παράδοσης, σας γνωρίζουμε ότι στις 30 Αυγούστου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.30μμ πραγματοποιείται το 3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ στο Ριζόμυλο Μαγνησίας. Την οργάνωση την έχει ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ με την συνεργασία όλων των φορέων του χωριού και υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και του ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ. 


Στην εκδήλωση θα τιμηθούν Δάσκαλοι που υπηρέτησαν τον Παραδοσιακό Χορό τουλάχιστον πάνω από 20 χρόνια με αγάπη και πιστότητα στη λαϊκή μας παράδοση. Γνωστοί Παραδοσιακοί Οργανοπαίχτες όπως Μούτσελος Νίκος γκάϊντα, Δεδούσης Κώστας κλαρίνο, Πάγκαλος Γιώργιος λαούτο, Αγριόδημος Χρήστος τραγούδι, Λίλια Τσιπτσέ τραγούδι και άλλοι εξαίρετοι καλλιτέχνες θα μας κρατήσουν συντροφιά με ακούσματα από όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδας. 

Ήδη δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 15 Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Χορευτικοί Όμιλοι και άλλοι Κοινωνικοί Φορείς της Μαγνησίας και Λάρισας. 

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα με αριθμό ατόμων (σαν Φορείς ή άτομα) στο τηλ. 6932634905 και στον Πρόεδρο κ. Λουλούδη Γιάννη.


info:
3ο Αντάμωμα των φίλων της Παράδοσης.
Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, 8.30μμ.
Ριζόμυλο Μαγνησίας.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.