Headlines News :

Roof Garden lives...

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 7:50 π.μ.

Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr

Πλούσιο το πολιτιστικό πρόγραμμα του Royal Palace στον Πλαταμώνα, στο Roof Garden, με μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 σε μια φιλική βραδιά ο Δημήτρης Κατσαβάκης στην κιθάρα και στη φωνή και ο Θέμης Σαμαντζής στο πιάνο και στη φωνή, θα μας χαρίσουν μια μουσική βραδιά, σαν κι αυτές που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε το χειμώνα που μας πέρασε...

Αύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για ακόμη μια φορά μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, από ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα με την Έλενα Γκατζά στο τραγούδι, τον Δημήτρη Κατσαβάκη στην κιθάρα - φωνή και στο πιάνο, φωνή και σαξόφωνο ο Θέμης Σαμαντζής. Καλεσμένος της βραδιάς ο Δημήτρης Λαπούσης σε μια ξεχωριστή φωνητική σύμπραξη. 

Σάββατο 21 Ιουλίου, ο Νίκος Αλεξόπουλος με την κιθάρα του και με παρέα τον Κώστα στο μπουζούκι και τη Μαρία στη φωνή μας υπόσχονται μια ακόμα διασκεδαστική βραδιά.

Κυριακή 22 Ιουλίου, Ο Βαγγέλης Τσιαπλές με το μπουζούκι του, έχοντας στην παρέα του το Νίκο Αλεξόπουλο με την κιθάρα και τη φωνή του θα μας μαγέψουν με τους λαϊκούς και τους έντεχνους ρυθμούς.

Σε ένα δροσερό περιβάλλον, όπου ο Όλυμπος και η θάλασσα σμίγουν με το Κάστρο και η μουσική δε χρειάζεται να σε ταξιδέψει, αρκεί απλά να αφεθείς στη ροή του πενταγράμμου…


Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Θέμης Σαμαντζής.

info:
Roof Garden lives.
Royal Palace, Πλαταμώνας.
Ώρα έναρξης: 10.30 μμ.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.