Headlines News :

Σάλος με δήλωση της Μαντόνα.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 7:49 π.μ.

«Στην Ελλάδα δεν έχουνε να φάνε».

Πολιτικό λόγο επιχείρησε να αρθρώσει η σταρ της Ποπ, Μαντόνα στη συναυλία που έδωσε την Πέμπτη 26/7, στο Παρίσι. Από τη σκηνή, έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ελλάδα, περιγράφοντας με ιδιαίτερα μελανά χρώματα την κατάσταση στη χώρα μας.

«Ζούμε τρομακτικούς καιρούς σε όλο τον κόσμο. Οι αγορές καταρρέουν, ο κόσμος δεν έχει τίποτα να φάει στην Ελλάδα! Ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη υποφέρει και φοβάται... Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι φοβούνται; Γίνονται μη ανεκτικοί. Αρχίζουν να δείχνουν με το δάχτυλο τους άλλους, να λένε: "Εσύ είσαι η αιτία, εσύ είσαι το πρόβλημα, εσύ φταις". Λένε: "φύγε". Και αυτή, όπως ξέρετε δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Ο εχθρός δεν είναι εκεί έξω...Ο εχθρός είναι μέσα μας».

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τη στάση της, η βασίλισσα της Ποπ ανέφερε πως και οι καλλιτέχνες έχουν ευθύνη να σχολιάζουν τα «κακώς κείμενα» της εποχής, εξηγώντας έτσι και την αιτία της πρόσφατης απόφασης της να παρουσιάσει, σε συναυλία της, την επικεφαλής του εθνικού ακροδεξιού μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν, με σβάστικα στο πρόσωπο...

Η στάση της Μαντόνα προκάλεσε αντιδράσεις. «Εδώ δεν είναι τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά συναυλία» σχολίασαν μερικοί που έμειναν απογοητευμένοι από την εμφάνιση της σταρ, αφού η παραμονή της στη σκηνή δεν κράτησε περισσότερο από σαράντα πέντε λεπτά.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.